ESPORTS

L’Almussafes CF s’uneix a la lluita contra la violència de gènere

L’entitat va celebrar ahir, dimarts 19 de novembre, una vesprada esportiva en la qual dos dels seus equips es van enfrontar a les seleccions valencianes femenines Sub15 i Sub17


Ahir, dimarts 19 de novembre, es va celebrar en el Camp de Futbol Municipal d’Almussafes una vesprada esportiva organitzada per l’entitat en col·laboració amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de reivindicar la igualtat i donar suport a la commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, cita que se celebrarà el pròxim 25 de novembre. Durant la convocatòria es van jugar dos partits, un que va enfrontar a l’Infantil Masculí amb la selecció valenciana femenina Valenta Sub15 (0-6) i un altre en el qual els equips participants van ser el Cadet Masculí local i la selecció valenciana femenina Valenta Sub17, que va concloure amb victòria per als xics (1-0).

El pròxim dilluns 25 de novembre se celebra el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere i el món de l’esport no vol romandre alié a aquesta jornada commemorativa en la qual es reclama la fi de tota mena de maltractament cap a les dones. L’Almussafes Club de Futbol ha volgut unir-se a aquesta reivindicació amb l’organització d’una vesprada esportiva que es va celebrar ahir, dimarts 19 de novembre, en el Camp de Futbol Municipal. Amb ella, l’associació va tornar a ressaltar els valors d’igualtat que busca imprimir al seu dia a dia.

El recinte públic va acollir dos partits amistosos que van enfrontar als ‘blavets’ amb dos equips femenins d’àmbit autonòmic. Així, a les 17.30 hores, l’Infantil Masculí del club es va veure les cares amb el conjunt Valenta Sub15, una trobada que es va resoldre per 0-6 a favor de les xiques, que aquesta temporada estan entrenades per Andrea Esteban. Posteriorment, a les 18.45 hores es va iniciar el segon dels partits, aquesta vegada protagonitzat pel Cadet Masculí local i el Valenta Sub17, coordinat actualment per Santi Triguero. La victòria en aquest cas va ser per als xics per un ajustat 1-0.

L’Almussafes CF, al costat de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, se suma així a l’agenda commemorativa del 25-N en la seua lluita per la igualtat tant dins com fora del terreny de joc. Prova del seu compromís amb aquest àmbit és el significatiu augment del nombre d’equips femenins, que aquesta temporada són ja tres. Als conjunts Cadet i Amateur, ja actius fa més d’un any, s’ha sumat recentment un Benjamí.