ASSOCIACIONS

L’almussafenya Nerea López, campiona d’Espanya absoluta de Tir amb Arc a l’aire lliure

La jove també va aconseguir la plata en equips de comunitats autònomes i en la modalitat de Mixtos, en aquest cas al costat de Marc Picó

Beatriz Polo, també del club de la localitat, va aconseguir el bronze en Arc Compost Categoria Cadet


El Club de Tir amb Arc d’Almussafes torna a estar d’enhorabona. L’entitat continua acumulant medalles que testifiquen l’alt nivell dels seus integrants. Les últimes les va aconseguir el passat cap de setmana en el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc a l’aire lliure. El torneig, que es va celebrar del 22 al 25 de juliol a Madrid, va concloure amb un total de quatre metalls per a l’equip almussafeny.

Nerea López es va adjudicar el campionat d’Espanya en modalitat Absoluta, convertint-se en la gran triomfadora d’aquesta convocatòria, a la qual van assistir set arquers i arqueres de l’associació, acompanyats i acompanyades pel seu entrenador, Marcos López. A aquest or, Nerea va aconseguir sumar també una plata en la competició per equips de comunitats autònomes, categoria en la qual va competir al costat d’Andrea Martí (Club Xixona) i Àngels Alcaraz (Club Saint Lucia d’Alcoi). El fermall el va posar la segona posició conquerida al costat del seu company Marc Picó en la modalitat de Mixtos.

Per part seua, l’arquera local Beatriz Polo també va pujar al podi de la competició, en el seu cas per a recollir la merescuda medalla de bronze aconseguida en Arc Compost en categoria Cadet.