ESPORTS

L’almussafenya Laura Méndez, bronze junt amb el seu equip en el nacional de clubs de camp a través

Les fèmines del Club Atletisme Platges, del que Méndez és membre, es van proclamar terceres en la modalitat de cross curt

El torneig, que es va celebrar a Marina d’Or el diumenge dia 26, va congregar a més de 3.000 esportistes


Diumenge passat 26 de febrer pel matí, el complex turístic Marina d’Or d’Orpesa es va convertir en la seu del Campionat d’Espanya de Camp a Través per Clubs 2017. L’atleta d’Almussafes Laura Méndez, junt amb les seues companyes del Club Atletisme Platges de Castelló, va aconseguir la tercera posició en la modalitat de cross curt.

La 52 edició d’esta gran cita esportiva, que va reunir a més de 3.000 corredors, també va acollir les competicions de cross promesa, júnior, juvenil i cadet, a més de les proves sènior de cross curt i absolut en les categories masculina i femenina. El circuit, que va transcórrer per la platja d’Amplàries, va comptar amb 11 carreres en les quals es van distribuir als participants de les diferents categories.

Amb el seu tercer lloc en el podi, Laura Méndez va incorporar un altre triomf més al seu brillant palmarés. Recentment, l’atleta també va obtindre la cinquena posició en la modalitat de 3.000 m en el 53 Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta que es va disputar a Salamanca els dies 18 i 19 de febrer.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES