ASSOCIACIONS

L’almussafeny Rafa García, bronze en el Campionat d’Europa de Tir Esportiu

L’integrant del Club de Caçadors El Perdigó va aconseguir 176 punts en aquest torneig celebrat el passat cap de setmana en Gant, Hongria


El Club de Caçadors El Perdigó d’Almussafes està d’enhorabona. Rafa García, membre de l’entitat, va aconseguir el passat cap de setmana la medalla de bronze en el LII Campionat d’Europa de Tir Esportiu celebrat a la ciutat hongaresa de Gant en la modalitat Sporting de la categoria Sènior. García va anotar 176/200 plats durant el seu exercici, en un torneig que es va desenvolupar del 9 al 12 de maig. Al voltant de 640 tiradors de 18 països van participar en aquesta convocatòria.

García suma així un nou triomf a la seua dilatada trajectòria esportiva. Entre altres èxits destaquen els obtinguts en 2018, any en què va aconseguir la primera plaça en els campionats autonòmic i provincial a La Pobla de Vallbona i la tercera en el Gran Premi Internacional de Recorreguts celebrat en Orista, a Barcelona. En 2017 també va tindre l’oportunitat de pujar al podi en diverses ocasions, atés que va conquistar la plata en el Campionat del Món de Compak Sporting a França i en el Campionat d’Espanya Sènior, que es va celebrar en Port Ainé, a Lleida.