ESPORTS

L’almussafeny Damián Asins aconsegueix dues medalles en el prestigiós torneig Iris Open

El campionat de kickboxing, el més important juntament amb el Mundial, es va disputar el passat cap de setmana a Dublín (Irlanda)

El jove esportista local, del Club Yoko-Kan, es va adjudicar una plata en -63kg i un bronze en -69kg


L’esport almussafeny continua travessant fronteres. El passat cap de setmana, del 28 de febrer al 3 de març, el jove esportista del municipi Damián Asins va viatjar a Irlanda al costat del seu entrenador, Óscar Rodríguez, per a participar en el Irish Open, una de les trobades esportives de kickboxing més prestigioses del món al costat del Mundial.

Durant l’esdeveniment, que es va desenvolupar en la coneguda ciutat de Dublín amb més de 4.000 participants de més de 44 països, Asins va aconseguir dues medalles en la modalitat pointfight. Per una banda, va conquistar la plata en -63 quilograms i, per una altra, un bronze en -69 quilograms, en tots dos casos en la categoria 13, 14 i 15 anys.

El Irish Open està considerat un dels tornejos d’aquesta disciplina esportiva més importants del circuit mundial WAKO, motiu pel qual des del club mostren una enorme satisfacció per la gesta aconseguida per Damián Asins, resultat que a més el confirma com una gran promesa d’aquest esport.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES