CULTURA

L’almussafeny Alexander Bosch Berth, seleccionat per a la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana

El músic participarà aquest diumenge a les 12 h en el Palau de la Música en un recital inclòs dins del Taller Ensems de Creació Sonora 2019


Aquest diumenge 12 de maig, el músic almussafeny Alexander Bosch Berth participarà per primera vegada en un concert de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana. Serà a les 12 hores en el Palau de la Música de València i gràcies a la superació amb èxit de les proves d’admissió, realitzades davant un jurat especialista.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana acaba de donar-li al músic almussafeny Alexander Bosch Berth l’oportunitat de participar en un dels seus concerts. Un jurat format per Pablo Rus Broseta, president del tribunal qualificador, Claudia Montero López, membre destinat per la direcció adjunta de música i cultura popular valenciana de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), Pilar Marín Peylorón, professora especialista de viola, i Javier Ricart Fons, secretari per designació de Rosa Cardós Aznar, va seleccionar al jove en una prova de nivell en la qual va competir contra molts altres aspirants.

Amb quinze anys d’edat i especialista en viola, Bosch Berth s’enfrontarà a aquest nou repte aquest mateix diumenge 12 de maig a les 12 hores en el recital que la citada formació oferirà en el Palau de la Música dins de la programació del Taller Ensems de Creació Sonora 2019, iniciativa organitzada cada any pel IVC, organisme pertanyent a la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana. 

Tal com ha confirmat el jove, membre de la banda de la Societat Musical Lira Almussafense, haurà d’assistir aquest dissabte 11 de 10 a 13.30 h i de 15 a 18 h als assajos, que es desenvoluparan en el Palau dels Arts, i el mateix diumenge 12 a la prova acústica que començarà a les 12 hores i a la qual li seguirà el concert, que se celebrarà en el Palau de la Música de València i en el qual s’interpretaran obres de música contemporània que Alexander ha pogut estudiar durant les últimes setmanes.

Categorías:CULTURA, MÚSICA, NOTÍCIES