ALCALDE/SSA

L’alcalde d’Almussafes visita les instal·lacions de Correos Express en la població

La trobada, en el qual ha participat també personal de l’ADL, s’ha desenvolupat hui, 8 de juliol, al matí

Responsables de l’empresa han donat a conéixer el seu mètode de treball i el consistori ha presentat les ajudes a la seua disposició per a impulsar l’ocupació


L’alcalde d’Almussafes visita les instal·lacions de Correos Express en la població

El mes d’abril passat va obrir les seues portes la segona seu de Correos Express en la Comunitat Valenciana, unes instal·lacions situades en el Polígon Industrial Joan Carles I d’Almussafes que hui, dijous 8 de juliol, han rebut la visita de l’alcalde del municipi, Toni González, la directora de l’ADL, Elena Baldoví, i la treballadora d’aquest departament Puri García. En la visita han conegut el funcionament de la companyia i presentat les ajudes municipals a la disposició del teixit econòmic per a facilitar la inserció laboral de la ciutadania almussafenya. “El contacte continu entre les empreses i l’Ajuntament em sembla fonamental per a poder explotar al màxim totes les possibles sinergies”, destaca González.

L’Ajuntament d’Almussafes continua amb la seua ronda de visites a empreses situades tant en la localitat com en poblacions pròximes amb l’objectiu de conéixer en profunditat les necessitats dels diferents sectors econòmics i d’informar els responsables de les companyies de tots els programes d’ajudes a la contractació i a la formació impulsats pel consistori a través de l’Agència d’Ocupació Local (ADL) i del seu Portal d’Ocupació (Portalemp).

Hui, dijous 8 de juliol, l’alcalde, Toni González, la directora de l’ADL, Elena Baldoví, i la treballadora d’aquest departament municipal Puri García s’han acostat fins a les instal·lacions que l’empresa Correos Express, filial de paqueteria urgent del Grup Correos, va obrir el mes d’abril passat en el Polígon Industrial Joan Carles I amb la finalitat de “millorar la seua operativa diària” i d’“oferir una major resposta al creixement experimentat en els últims anys pel comerç electrònic”.

“El contacte continu entre les empreses i l’Ajuntament em sembla fonamental per a poder explotar al màxim totes les possibles sinergies. En aquestes reunions recollim les inquietuds de les empreses, que són les que generen ocupació i riquesa, i alhora presentem totes les iniciatives relacionades amb ajudes a la contractació i a la posada en marxa de programes formatius, peces clau del nostre Pla Estratègic de Foment de l’Ocupació i elements molt útils per a les corporacions que es beneficien d’elles i també per a la ciutadania que aconsegueix treball”, argumenta el primer edil.

Durant la trobada, que s’ha iniciat a les 9:00 hores, han participat per part de l’empresa Sandra Villanova Olivares, Directora de Recursos Humans, Organització i Seguretat de Correus Express i Luís Miguel López Galve, Gerent de la delegació d’Almussafes, els qui han realitzat una presentació corporativa perquè els representants municipals conegueren les instal·lacions. A més, han realitzat un passeig per la nau industrial en el qual han pogut descobrir de prop el funcionament de la maquinària utilitzada per a la recepció, separació i distribució de la mercaderia.

Correos Express a Almussafes

Correos Express va obrir el mes d’abril passat a Almussafes la que constitueix la seua segona delegació a València i la número 56 a nivell nacional. Està situada al carrer Ponent número 3 del Polígon Industrial Joan Carles I i compta amb 5.300 metres quadrats de superfície operativa, 6 molls de tràiler, 48 molls lleugers i una flota de més de 90 vehicles diaris.

En aquesta nova base, que s’uneix a la ja existent a Riba-roja de Túria, s’ha implementat un classificador sorter de tecnologia espanyola amb una capacitat d’ordenar i organitzar 3.400 paquets/hora, que suposa una millora en el negoci de la filial. Aquesta maquinària disposa de dues entrades d’objectes i 30 rampes d’eixida i inclou un sistema de classificació amb pesatge dinàmic i transportadora mecànica i un sistema de lectura d’última generació per a aconseguir una òptima classificació dels enviaments per ruta de repartiment.