AJUDES

Almussafes inverteix més de 10.200 euros en les beques a joves esportistes i esportistes d’elit

Un total de 10 persones s’han beneficiat aquest 2021 d’aquestes dues convocatòries, impulsades directament per l’Ajuntament de la població


Almussafes inverteix més de 10.200 euros en les beques a joves esportistes i esportistes d’elit

L’Ajuntament d’Almussafes ja ha publicat l’anunci de concessió de les subvencions destinades a joves esportistes i a esportistes d’alt nivell o rendiment, dos programes d’ajudes en els quals es repartiran un total de 10.221,82 euros. “Continuem al costat dels almussafenys i les almussafenyes que es deixen la pell per superar-se personal i esportivament, que cada dia ens demostren que l’esforç val la pena perquè, tard o d’hora, sempre porta fruits”, comenta el regidor d’Esports, Pau Bosch.

El Consistori municipal d’Almussafes continua donant suport a l’esport i col·laborant amb la ciutadania que el practica a través del manteniment de les instal·lacions públiques i també dels diferents programes de subvencions que es posen en marxa amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de les nombroses disciplines esportives presents en la localitat.

Dos d’eixos programes d’ajudes són els que permeten a joves esportistes i esportistes d’alt nivell o rendiment disposar d’una contribució extra per a afrontar part de les despeses que comporta l’adquisició de material o els desplaçaments a les competicions, entre altres qüestions.

Després del període de presentació de sol·licituds i la corresponent avaluació, ja s’han fet públics els resultats d’aquestes dues convocatòries. En la qual està dirigida a esportistes d’alt nivell o rendiment, que també aglutina les corresponents a persones amb diversitat funcional, l’Ajuntament invertirà aquest 2021 un total de 6.637,50 euros en quatre beques, que oscil·len entre els 750 i els 2.900 euros, havent-se acceptat totes les peticions.

Pel que respecta a les destinades a joves esportistes, enguany rebran aportació sis persones, amb ajudes d’entre 452 i 645 euros. En aquest cas, dues de les peticions han sigut denegades per no complir alguns dels criteris per a la concessió de la subvenció. La inversió total de l’executiu municipal en tots dos programes aconsegueix, per tant, els 10.221,82 euros.

“Continuem al costat dels almussafenys y les almussafenyes que es deixen la pell per superar-se personal i esportivament, que cada dia ens demostren que l’esforç val la pena perquè, tard o d’hora, sempre porta fruits. Ells i elles són referents per a tota la societat i, està clar, també per a la ciutadania almussafenya, que se sent molt orgullosa que el nom del seu poble recórrega altres províncies, comunitats autònomes i països”, ressalta el regidor d’Esports, Pau Bosch.

Com recorda l’edil, “aquestes convocatòries són només part de la completa estratègia de promoció i acompanyament que es realitza des de l’administració local per a fomentar la pràctica d’exercici físic, un pla que inclou ajudes directes a esportistes i associacions, però també inversions que ens permeten comptar amb instal·lacions de primer nivell que estan en continu procés de renovació perquè la qualitat i el confort continuen sent els nostres principals senyals d’identitat en l’àmbit esportiu”.