NOTÍCIES

L’alcalde d’Almussafes rep en l’Ajuntament als becaris de la Diputació

Els set seleccionats per a participar aquest estiu en el programa de pràctiques de la institució provincial s’incorporaran als seus llocs el dilluns 3 de juliol

Durant dos mesos, i cobrant 500 euros bruts mensuals per 20 hores setmanals, treballaran en diferents departaments municipals


El pròxim dilluns 3 de juliol es donarà el tret d’eixida a una nova edició de “La Dipu et Beca”, el programa de pràctiques impulsat per la Diputació de València, en col•laboració amb els Ajuntaments, que proposa als estudiants universitaris i de cicles formatius de grau superior la possibilitat de realitzar durant l’estiu pràctiques remunerades en les administracions locals. Hui, divendres 30 de juny, s’ha celebrat en l’edifici de l’Ajuntament d’Almussafes l’acte de recepció dels set seleccionats per a participar en el projecte en el qual se’ls ha donat la benvinguda i al que ha assistit, a part de l’alcalde de la localitat, Toni González, els tècnics municipals que exerciran com a tutors dels becaris. El 20% del cost total del programa, 1.400 euros, l’aporta el consistori, mentre que el 80% restant, 5.600 euros, eixirà dels fons de la Diputació de València.

Un any més, l’Ajuntament d’Almussafes s’ha acollit al programa de pràctiques impulsat per la Diputació de València “La Dipu et Beca”, amb el qual la institució provincial, en col•laboració amb les administracions locals, ofereix la possibilitat als estudiants universitaris i de formació professional de grau superior d’aplicar els coneixements adquirits durant el curs en diferents departaments municipals.

En el cas d’Almussafes, durant el procés d’admissió, que s’ha desenvolupat durant l’últim mes, i en el qual s’han tingut en compte aspectes com la nota mitjana, el nivell d’anglès i valencià, la formació complementària o la situació econòmica familiar, s’ha seleccionat a un total de set joves, els qui hui divendres 30 de juny a les 13 hores han sigut rebuts per l’alcalde de la localitat, Toni González, en la sala de plenaris de la casa consistorial.

Durant l’acte, al que també han assistit els tècnics municipals que exerciran com a tutors durant el seu període de pràctiques, el primer edil els ha donat la benvinguda a l’Ajuntament i els ha animat a aprofitar aquests dos mesos per a conèixer de prop com funciona la institució. “Probablement siga la primera vegada que poden aplicar tot l’après en les aules i a més es tracta d’una magnífica oportunitat perquè descobrisquen el seu propi talent i el posen a la disposició de les necessitats concretes la seua localitat”, destaca González.

Entre les 20 sol•licituds presentades, s’ha seleccionat a set persones. Ana Martí González s’incorporarà a l’Àrea Econòmica i Secretaria, Joan Pau Orejudo Boiza, María Giménez Tarraga i Vicente Miguel Calatayud Sebastià, a l’Àrea d’Esports, Cultura i Joventut, Adrián Cervero Orero a l’Àrea de Desenvolupament Local, Amparo Grau Luz a l’Àrea de Benestar Social i Mar Albuixec Ponce a la d’Urbanisme. Tots ells començaran la seua estada en l’Ajuntament el pròxim dilluns exercint labors relacionades amb els seus respectius estudis i percebent per 20 hores setmanals una borsa d’ajuda de 500 euros bruts mensuals.

El 20% del cost total del programa, 1.400 euros, l’assumeix l’Ajuntament, mentre que el 80% restant, 5.600 euros, és a càrrec de la Diputació de València, promotora de la iniciativa, que amb aquesta aconsegueix la seua novena edició des que es va posar en marxa a l’estiu de 2009.

Categorías:NOTÍCIES, OCUPACIÓ