NOTÍCIES

L’Ajuntament executa noves intervencions de manteniment urbà a Almussafes

Despedim una altra setmana del mes de gener, en la que de nou els operaris de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes, junt amb els 17 treballadors contractats a través dels programes EMCORD i EMCORP, han realitzat diferents accions per a la millora de les instal·lacions urbanes de la localitat.

En el mapa general d’intervencions estan assenyalats els punts de localització del paquet d’actuacions completades del 8 al 12 de gener, entre les quals cal citar la continuïtat del pla d’instal·lació de cobertes metàl·liques en els contenidors de residus emplaçats tant en les àrees industrials com en el nucli urbà.

També durant la present setmana s’ha avançat en la construcció de les rampes d’accessibilitat de les voreres del carrer Mestre Serrano, un projecte d’adaptació dels diferents itineraris de vianants del municipi que forma part de la tercera fase del Pla Integral d’Accessibilitat d’Almussafes.

Així mateix, el Cementeri Municipal disposa d’un nou llavador, després dels treballs executats en la dependència pública per part del personal municipal, i l’accés al pàrquing de camions del parc industrial Joan Carles I ja ha sigut reparat.

Finalment, els treballadors han actuat en els senyals verticals del nucli urbà i àrees industrials danyades, a més de donar resposta a una gran quantitat d’incidències diàries com la reparació de clots en el paviment d’algunes vies públiques, les reposicions de material en els parcs públics per a mascotes o la millora dels pàrquings municipals, utilitzant per a això el farcit de triturat resultant del fresatge dels carrers.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME