BIBLIOTECA

L’Ajuntament d’Almussafes reprén el servei de Bibliopiscina aquest estiu

Les persones usuàries de les Piscines Municipals tindran accés els mesos de juliol i agost a una àmplia selecció de llibres, periòdics i revistes

Per al préstec dels exemplars no és necessari disposar del carnet de la biblioteca pública de la localitat


L’Ajuntament d’Almussafes reprén el servei de Bibliopiscina aquest estiu

Amb l’inici de la temporada estival, el servei de Bibliopiscina impulsat per la Biblioteca Pública d’Almussafes torna a estar disponible per a la ciutadania en les Piscines Municipals de la localitat.

La dotzena edició d’aquest programa de foment de la lectura entre bany i bany es reprén després de l’aturada del passat estiu a conseqüència de la pandèmia de la COVID19. Està previst que dilluns que ve, 5 de juliol, s’inaugure la nova temporada del servei que des de fa diversos anys gestionen joves beneficiaris del programa de Beques d’Estiu de l’Ajuntament, un programa que romandrà disponible per a les persones usuàries de la infraestructura fins al pròxim 31 d’agost.

“Aquest servei és el complement ideal per a gaudir d’un estiu refrescant en les recentment reformades Piscines Municipals sense renunciar a la informació i a les històries que ens proporciona el món de la literatura”, destaca el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes, Àlex Fuentes.

El préstec de llibres i revistes podrà realitzar-se al juliol de dilluns a divendres d’10:30 a 14:30 hores i a l’agost de dilluns a divendres  d’10:30 a 14:30 hores i de 16:00 a 20:00 hores, coincidint amb els torns matinals i vespertins establits per a les persones usuàries de les Piscines Públiques, amb l’objectiu de complir amb la normativa quant a l’aforament permés en la instal·lació pública.

Igual que en les anteriors edicions, per a accedir als exemplars, molts d’ells dirigits al públic infantil, no és necessari disposar del carnet de la biblioteca.