NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes realitza tasques de millora en l’Escola d’Adults Municipal

El consistorio actua en la façana d’este equipament públic que, este curs, compta amb 490 alumnes matriculats


El consistori municipal ha emprés, fa uns pocs díes, una actuació menor en el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes. Es tracta d’una intervenció de millora i rehabilitació de l’edifici públic que consisteix en la reparació i pintura d’unes esquerdes existents en la seua façana, per a la qual l’executiu ha invertit un total de 2.942€. Esta actuació s’emmarca en el pla de treballs de manteniment de les infrastructures de titularitat pública de la població.

La Regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Almussafes conclourà, demà divendres dia 13, l’actuació de millora empresa la setmana passada en la façana de l’edifici del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de la localitat, inaugurat al juny de 2006. Recentment, es van detectar problemes en la mateixa en forma d’esquerdes, una deficiència que el consistori ha volgut esmenar amb la contractació d’una empresa del sector perquè procedira a la seua reparació. La inversió realitzada ha ascendit a 1.742€, al que cal sumar el cost dels treballs de pintar la citada intervenció, valorats en 1.200€, i que s’estan desenvolupant durant aquesta setmana.

Aquest tipus d’intervencions, que forma part del pla de manteniment que es duu a terme des de l’Ajuntament d’Almussafes en les infraestructures municipals, es realitzen de manera periòdica amb l’objectiu de disposar en tot moment de dependències públiques de primer nivell en les quals els veïns puguen rebre la millor atenció i els millors serveis.

Per al regidor d’Obres i Serveis, Andrés López, “en aquests casos la millor opció és actuar ràpidament perquè els problemes no vagen a més, amb les consegüents complicacions que d’això es poden derivar. Des de l’equip de govern municipal estem sempre atents a aquestes qüestions per a garantir que els nostres edificis públics estiguen en les millors condicions”.

Categories: NOTÍCIES, URBANISME