CEIP ALMASSAF

L’Ajuntament d’Almussafes reactiva el programa d’activitats extraescolars en els CEIP

De febrer a juny s’impartirà el taller ‘Aprendre amb igualtat’ tant al Almassaf com al Pontet

Les inscripcions poden realitzar-se presencialment en el Pavelló, el Centre Cultural i el CIJ a partir del 31 de gener


L’Ajuntament d’Almussafes reactiva el programa d’activitats extraescolars en els CEIP

El programa municipal d’activitats extraescolars en els centres educatius de l’Ajuntament d’Almussafes arranca el pròxim dilluns 31 de gener el procés d’inscripció per a la seua nova edició, que s’impartirà de l’1 de febrer al 3 de juny. Enguany s’ha triat per al Pontet i el Almassaf el taller ‘Aprendre amb igualtat’, en el qual s’explicaran continguts de ciències i llengües i es realitzaran activitats lúdiques, creatives i de conscienciació. “Si durant un parell d’hores a la setmana podem col·laborar en tasques de suport a l’alumnat dels centres del municipi i en la difusió dels valors humans i democràtics, per què no fer-ho?”, es pregunta el regidor d’Educació, Pau Bosch.

Des de l’1 de febrer i fins al pròxim 3 de juny, els centres d’Educació Infantil i Primària d’Almussafes tornaran a desenvolupar el programa d’activitats extraescolars sorgit fa ara un any per a facilitar la conciliació familiar i difondre valors relacionats amb la igualtat i la sostenibilitat. Impulsats per l’Ajuntament i finançats per la Generalitat Valenciana, en els tallers s’impartiran continguts de ciències i llengües i es proposaran activitats lúdiques, creatives i de conscienciació sobre diversos temes.

“La conciliació és un dels principals problemes que sorgeixen durant la criança. En moltes ocasions les famílies han de fer autèntics malabarismes per a poder compaginar la seua vida laboral amb la cura dels seus fills i filles. I això massa vegades suposa un vertader llast per a l’educació de la infància i per al desenvolupament professional. Si durant un parell d’hores a la setmana podem col·laborar en tasques de suport a l’alumnat dels centres del municipi i en la difusió dels valors humans i democràtics, per què no fer-ho?”, es pregunta el regidor d’Educació, Pau Bosch.

En el CEIP Almassaf les sessions seran dilluns i dimecres per als i les escolars de 1r a 3r de Primària i els dimarts i dijous per als i les que estiguen matriculats de 4t a 6é de la mateixa etapa. En el CEIP Pontet les classes s’han fixat els dilluns i dimecres per a 3r i 4t i els dimarts i dijous per a 5é i 6é de Primària. En tots els casos l’horari dels tallers, que compten amb la col·laboració de les AMPA i estaran coordinats per professionals de l’àmbit de l’educació, serà de 16:45 a 17:45 hores.

Inscripcions

Les inscripcions per a participar en aquest programa, que admetran fins a 12 alumnes per grup, es podran realitzar presencialment a partir del dilluns 31 de gener en el Pavelló Poliesportiu Municipal, el Centre Cultural i el Centre d’Informació Juvenil de 9:00 a 14:30 hores i de 15:00 a 20:30 hores. Aquelles persones que desitgen obtindre més informació sobre el mateix poden telefonar al 96 203 10 46.

“Hem establit un preu simbòlic de cinc euros al mes que, evidentment, no cobreix el preu del servei. No obstant això, considerem que d’aquesta manera podran participar aquelles famílies amb majors dificultats econòmiques per a afrontar aquest tipus despeses”, afig l’edil.