FESTES

L’Ajuntament d’Almussafes organitza la ‘IV Fireta de Nadal’ per a incentivar el consum

Divuit comerços participen en aquesta edició de la iniciativa que una vegada més se celebrarà en el Mercat Municipal i el seu entorn

Al costat dels llocs, també s’oferiran activitats complementàries per a la infància i s’espera la visita de Papà Noel


El pròxim dissabte 16 de desembre, la Plaça del Mercat d’Almussafes acollirà la ‘IV Fireta de Nadal’. Un total de divuit establiments comercials, onze en l’exterior i altres set en els llocs del Mercat Municipal participen enguany en la convocatòria, que es duu a terme per a impulsar l’activitat de les pimes i promocionar el consum en els negocis de proximitat. Els i les visitants trobaran productes de diversos sectors i activitats dirigides al públic infantil.

L’ambient nadalenc comença a sentir-se a Almussafes. El Centre Cultural es prepara per a acollir els festivals organitzats pels col•legis i les associacions, els operaris municipals comencen la instal•lació de les llums que lluiran els carrers de la localitat i l’Ajuntament d’Almussafes ultima les iniciatives que oferirà als diferents col•lectius ciutadans.

Entre les propostes del consistori per a aquesta època de l’any es troba la ‘IV Fireta de Nadal’, l’aparador comercial que des de 2014 s’instal•la en la Plaça del Mercat per a mostrar als veïns i veïnes els millors productes dels establiments situats en la població i promocionar així l’adquisició de regals i productes típics d’aquestes festes en els negocis locals.

Els almussafenys i les almussafenyes tenen una nova cita amb aquesta activitat el pròxim dissabte 16 de desembre. A partir de les 10.30 hores, els veïns i les veïnes que s’acosten al Mercat Municipal i els seus voltants trobaran fins a 18 stands, onze en l’exterior i els altres set a l’interior d’aquesta infraestructura pública.

Enguany han confirmat la seua participació establiments especialitzats en sectors tan diversos com la perfumeria, l’alimentació, el tèxtil, l’estètica, la fotografia, l’esport, la decoració, la llenceria, la farmàcia i l’ortopèdia. “Aquesta àmplia varietat de productes permetrà als i les visitants avançar les compres de Nadal assegurant-se la proximitat, la qualitat, el preu i la satisfacció d’estar contribuint al bon funcionament del teixit empresarial local”, assenyala la regidora de Comerç, Davinia Calatayud.

Tal com va ocórrer en l’anterior edició, els llocs es complementaran amb activitats dirigides al públic infantil. Concretament, s’instal•laran tallers infantils i inflables en l’aparcament públic situat en la mateixa plaça. A més, el Pare Noel estarà arreplegant les cartes amb les peticions dels més xicotets.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES