ESPORTS

L’Ajuntament d’Almussafes inaugura una sala d’entrenament funcional i crossfit

El pavelló Poliesportiu acull este espai, de 99 m², que compta amb càmeres de vídeo per al control d’ús de la instal·lació


Des de hui dilluns 18 de febrer, les persones usuàries del Pavelló Poliesportiu Municipal tenen a la seua disposició un nou espai per a la pràctica de l’exercici físic. Concloses les obres de reforma en la infraestructura pública, l’Ajuntament d’Almussafes ha pogut ampliar els servicis existents amb la dotació d’una sala de 99 metres quadrats de superfície destinada específicament a la realització d’entrenament funcional i crossfit. L’executiu local hi ha invertit un pressupost que supera els 20.000 euros per a l’adquisició i instal·lació de tots els equips esportius amb els quals compta el nou gimnàs.

Les persones amants de l’esport d’Almussafes disposen d’un nou espai en el Pavelló Poliesportivo Municipal destinat específicament a l’entrenament funcional i el crossfit.

Amb la posada en funcionament d’esta iniciativa, que inclou així mateix formació específica per al correcte ús de tota la maquinària i elements disponibles en la instal·lació, el consistori d’Almussafes aposta, una vegada més, per oferir servicis de primer nivell a la ciutadania. «Actualment, l’entrenament funcional i el crossfit encapçalen el rànquing de les activitats més triades a l’hora de buscar una alternativa per a tonificar, modelar i cremar calories i d’ací la necessitat d’adaptar-se als nous temps amb l’obertura d’esta nova sala que, confiem, tinga una gran acceptació», destaca el regidor d’Esports, Pau Bosch .

Amb una inversió de més de 20.000 euros per a la compra i posterior muntatge de la maquinària i accessoris requerits per al gimnàs funcional i de crossfit, les persones aficionades a estes disciplines esportives d’avantguarda, basades en circuits d’exercicis, ja poden exercitar tots els músculs del cos des de múltiples moviments i enfocaments en què l’equilibri, la coordinació, la força i la flexibilitat són essencials.

Rems, elàstics, mòduls de paret, una estructura Cyro amb quatre pilastres, sacs de boxa i pesses russes són només alguns dels elements que es troben a disposició de les persones seguidores d’ambdós pràctiques d’entrenament.

Tenint en compte que el crossfit és una activitat d’alta intensitat que porta l’entrenament al límit amb una exigència física extrema, abans de la utilització de qualsevol dels equips existents, l’ajuntament aconsella dur a terme una sessió formativa gratuïta per al correcte ús dels mateixos, amb la finalitat d’evitar riscos i previndre possibles lesions.

El programa de formació s’impartix en la pròpia sala per part de tècnics especialistes que també expliquen com usar els elements destinats a l’entrenament funcional, una pràctica molt adequada per a exercicis de rehabilitació i també d’iniciació al món esportiu, ideal per a aquells que busquen eixir del sedentarisme.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES