NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes finança la renovació del sistema de senyalització del Polígon Industrial Joan Carles I

El consistori municipal atén aquesta reivindicació de l’APPI i inverteix 21.471€ en 17 senyals, 3 tòtems i un directori informatiu


Els treballs per a la substitució dels senyals verticals institucionals i comercials de serveis instal•lats en el parc industrial Juan Carlos I arriben a la seua recta final. L’Ajuntament d’Almussafes assumeix la despesa d’aquest projecte de l’Associació de Propietaris i Usuaris del polígon, que ascendeix a quasi 21.500€, i amb el mateix garanteix l’adaptació a la normativa actual i la millora del servei oferit a negocis i treballadors.

Les empreses del Polígon Industrial Joan Carles I d’Almussafes i els seus treballadors comptaran en breu amb un nou sistema de senyalització que facilitarà als conductors el seu recorregut pel mateix millorant l’agilitat del tràfic i evitant qualsevol situació problemàtica per als vehicles. L’Ajuntament d’Almussafes ha sufragat aquesta substitució a la qual ha dedicat un total de 21.471€, que s’han invertit en l’adquisició de deset senyals, tres tòtems i un directori amb set calaixos.

Concretament, els senyals que estan instal•lant-se estan compostos per un tub d’alumini caracteritzat per una elevada resistència i lleugeresa, i dissenyat seguint criteris decoratius, un tub telescòpic que anirà introduït dins d’aquests pals per a actuar com a prolongació del mateix i en el qual podran col•locar-se els diferents mòduls informatius i els corresponents cartells, que disposen de motllura exterior, tirants i xapa exterior. L’empresa adjudicatària de la intervenció ha sigut Neiman Levante, que aquests dies està finalitzant les tasques assignades.

Els cartells instal•lats fins avui no complien la normativa actual, no aportaven la suficient informació i mancaven de coherència estètica, per la qual cosa aquest canvi possibilitarà ajustar-se a la legalitat vigent i, paral•lelament, oferir un millor servei a tots els visitants. L’executiu local ha mantingut diverses reunions durant aquest 2015 amb l’Associació de Propietaris i Usuaris del Polígon Industrial Joan Carles I, APPI, per a conèixer les seues reivindicacions i necessitats, fruit de les quals s’ha pogut materialitzar aquest anhel de les empreses emplaçades en la zona. L’Ajuntament d’Almussafes assumeix d’aquesta forma el finançament d’un projecte desenvolupat íntegrament per l’associació amb el qual també s’ha eliminat la falta d’uniformitat en les indicacions.

L’alcalde de la localitat i responsable d’Indústria, Toni González, considera la intervenció com “un important avanç perquè la qualitat d’un polígon industrial ha de mesurar-se en cada detall, en les xifres per descomptat, però també en el que et transmet quan entres en ell, en la senyalització, en la neteja dels seus carrers, en el manteniment de les voreres i en la cura de la jardineria existent, hem d’estar al màxim nivell i en açò seguim treballant”.

Així mateix, APPI es troba en negociacions per a obtindre la cessió, per un total de 4 anys, de la gestió de la senyalització vertical amb l’objectiu d’assumir la responsabilitat d’unificar, actualitzar i modernitzar els suports, “per a guiar tant a camions com a usuaris fins a les instal•lacions de les diferents empreses d’una manera organitzada”, assenyalen des de l’associació.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME