INSTAL.LACIONS

L’Ajuntament d’Almussafes construeix un nou magatzem al Parc Rural

L’edifici incorpora dos banys adaptats i un espai exterior cobert per a paellers i aigüeres

La intervenció, pressupostada en 72.406 euros, estarà conclosa el mes vinent d’octubre


L’Ajuntament d’Almussafes construeix un nou magatzem al Parc Rural

Avancen a bon ritme les obres per a la construcció d’un nou nou magatzem al Parc Rural d’Almussafes, una intervenció que executa l’empresa Goverland Sud S.L amb un pressupost total de 72.406 euros i que sufraga íntegrament el consistori municipal. A més de l’edificació de l’estructura de l’edifici per a ús de magatzem, que compta amb zones de paellers i aigüera i dos banys adaptats, amb una superfície total de 55,16 metres quadrats, el projecte inclou les obres complementàries d’escomeses d’aigua i llum.

L’Ajuntament d’Almussafes conclourà, el mes vinent d’octubre, les obres per a la construcció d’un nou magatzem al Parc Rural, una àmplia zona verda d’oci de propietat municipal, emplaçada al nord del nucli urbà i de més de 150.000 metres quadrats, que disposa d’una gran quantitat d’arbratge, banys i paellers per al gaudi dels veïns i veïnes i que, a més, és la seu de les associacions Peña Els Carreters, Club de Caçadors El Perdigó i Club Esportiu Agility i consegüentment el lloc de celebració dels seus corresponents concursos i campionats.

La intervenció urbanística, empresa a la fi del passat mes de juliol, permetrà que en unes poques setmanes, el Parc Rural dispose d’un nou edifici de planta baixa amb una configuració rectangular de 13,26m x 4,16m en el qual es podran depositar ferramentes de jardineria i materials per a les diferents activitats anuals que tenen com a seu aquesta extensa zona d’oci.

L’edificació projectada, amb una superfície global de 55,16 metres quadrats, alberga un espai exterior cobert per a paellers i aigüera, des del qual s’accedeix al magatzem i a dos banys adaptats per a homes i dones.

El Parc Rural ja disposava d’una zona de paellers i banys públics, encara que la demanda existent ja superava, en algunes dates de l’any, l’espai disponible. «La quantitat d’almussafenys i almussafenyes que visiten anualment el Parc Rural i el fet que les entitats locals la seu de les quals s’emplaça en aquest espai públic de titularitat municipal duguen a terme una gran quantitat d’esdeveniments en aquest, ha generat una necessitat d’ampliació del servei que fins hui hem brindat en la zona verda», argumenta Davinia Calatayud, regidora d’Urbanisme.

I afig, «la gran quantitat d’arbratge existent genera una major freqüència de manteniment per part de la brigada de jardineria i fins hui mancàvem d’un espai adequat per a la custòdia de totes les ferramentes necessàries».

Des de l’executiu local s’incideix en el fet que amb aquesta intervenció urbanística, pressupostada en 72.406 euros, les característiques del recinte públic milloren exponencialment i, amb això, el confort de les persones usuàries d’aquest.