NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes actua en el carrer Sant Bartomeu

L’asfaltat del carrer s’executa amb una subvenció del Pla de Camins i Vials de la Diputació


El consistori d’Almussafes està executant, durant la jornada de hui dimarts, 2 de maig, els treballs urbanístics de pavimentació de la via pública Sant Bartomeu. El projecte d’obra, sufragat en la seua totalitat per la Diputació de València a través del Pla de Camins i Vials del bienni 2016-2017, està pressupostat en quasi 18.000 euros i conclourà hui, per la qual cosa el carrer ja estarà obert a la circulació demà dimecres, 3 de maig.

El consistori d’Almussafes continua completant el Pla d’Asfaltat de les vies públiques del nucli urbà amb clots i desperfectes. Precisament este mes de maig s’ha iniciat amb la pavimentació del carrer Sant Bartomeu, “un projecte d’obra amb què assegurarem l’adequada circulació dels vehicles i protegir la seguretat dels vianants que transiten diàriament per esta via”, destaca el regidor delegat, Andrés López.

L’empresa Guerola Transer, SLU ha sigut l’adjudicatària de l’actuació urbanística que s’està executant hui dimarts 2 de maig amb la millora de 18.000 euros que l’esmentada empresa ha aplicat al projecte d’Asfaltat del Camí del Romaní, inclòs en el Pla de Camins i Vials del bienni 2016-2017 de la Diputació de València. Este projecte, pressupostat en 40.455 euros, s’emprendrà en unes poques setmanes.

L’obra de pavimentació, que estarà conclosa durant el dia de hui, inclou la neteja de la zona objecte d’actuació i el fresatge del paviment asfàltic existent en la mateixa amb una profunditat d’entre 5 i 10 cm. I en una amplària d’un metre en el límit del rastell, a fi de rematar adequadament l’asfaltat existent amb les rigoles. “Igual que en les anteriors actuacions, el triturat sobrant de la intervenció ho traslladarem al parquing existent en l’Hort de Blat”, conclou l’edil. Així mateix, es procedirà a ajustar l’asfalt al nivell de les rigoles i finalment es pintaran les marques vials en la mateixa.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME