NOTÍCIES

La UDP i l’Ajuntament d’Almussafes organitzen una manifestació en defensa de les pensions

La concentració se celebrarà el pròxim dimarts 20 de març a partir de les 11 hores i recorrerà diversos carrers del municipi

Està prevista l’assistència a l’acte d’al voltant de 400 persones procedents de tota la comarca de la Ribera


La Federació Provincial d’Associacions Democràtiques de Pensionistes i Jubilats de UDP València, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Almussafes i l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la localitat, està organitzant una manifestació en defensa de les pensions per al pròxim dimarts 20 de març a les 11 hores. L’acte s’iniciarà en l’esplanada del Centre Cultural i després de recórrer diversos carrers arribarà fins a l’Àgora del Parc Central, on el president comarcal de la UPV, Sergio Tormo, i l’alcalde d’Almussafes, Toni González, llegiran un manifest en defensa del sistema de pensions.

El pròxim dimarts 20 de març Almussafes acollirà una manifestació en defensa de les pensions organitzada per la Federació Provincial d’Associacions Democràtiques de Pensionistes i Jubilats de UDP València en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat i l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes.

Durant l’acte, que començarà a les 11 hores en l’esplanada del Centre Cultural, els assistents recorreran l’Avinguda del Paral·lel i els carrers Cervantes, Major i Passeig del Parc fins a arribar a l’Àgora del Parc Central, on el president comarcal de la UDP, Sergio Tormos, i l’alcalde d’Almussafes, Toni González, llegiran un manifest per a reclamar millores en el sistema de les pensions.

L’organització espera que en la convocatòria participen al voltant de 400 persones arribades des de diferents poblacions de la Ribera i anuncia que la comitiva estarà encapçalada per una gran pancarta on podrà llegir-se el lema ‘Per unes pensions dignes’. La iniciativa comptarà també amb la presència de la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver, i de diferents membres de l’equip de govern municipal.

Per a Oliver, “una pujada del 0,25% és impossible de suportar per al col·lectiu de majors perquè l’IPC no para d’incrementar-se. La capacitat adquisitiva dels jubilats cada vegada és menor i poc a poc es van empobrint, per aquest motiu hem d’eixir al carrer per a reivindicar unes pensions justes”.

“En el seu moment ells ja van haver de lluitar per uns drets laborals que els pertanyien, i ho van aconseguir, i ara no tenim més remei que manifestar-nos perquè se’ls reconega el que els correspon a ells, però també per a garantir el benestar dels seus fills i dels seus néts i, en definitiva, de les noves generacions”, afirma.

Categorías:NOTÍCIES, POLÍTICA