ESPORTS

La solidaritat contra del càncer es fa patent a Almussafes

Salva Navarro ha acceptat el repte de les carreres virtuals de RunCáncer i ja ha completat els 5K del mes de maig


El nostre veí Salva Navarro ha acceptat el repte de les carreres virtuals de runcancer 2020, convocades des de AECC València i ja ha completat els 5K del mes de maig (convocats entre el 25 i el 31), demostrant així el seu compromís amb la lluita contra el càncer.

Després de superar els 5 quilòmetres amb el millor temps estimat (22min 29s / ritme: 4:30), en l’actualitat es prepara per a escometre les altres tres proves que componen el circuit, que es disputaran al llarg dels últims set dies dels mesos de juny, juliol i agost amb distàncies de 6, 8 i 10 quilòmetres, respectant sempre les recomanacions i normes sanitàries vigents en el municipi.

A més, es pot optar per participar carrera a carrera o en el circuit complet, per al que caldrà completar almenys tres de les quatre cites.

Una vegada inscrit, rebràs un dorsal digital numerat i personalitzat, així com els passos a seguir per a pujar la teua activitat amb la distància requerida a la web de TopRun.

Si tu també t’has sumat a aquesta primera prova solidària del circuit de aeccvalencia, en la qual s’han recaptat 3.940 euros contra el càncer, o participaràs en les 3 següents, no dubtes a enviar-nos la teua foto i la publicarem.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES, SOLIDARITAT