CELEBRACIONS

La Sant Silvestre d’Almussafes repta a la ciutadania a córrer amb les disfresses més originals

Enguany la cita se celebrarà el dissabte 28 de desembre a partir de les 17.30 hores al parc Central de la localitat

Club Atletisme Almussafes organitza novament aquesta iniciativa en col·laboració amb l’Ajuntament i diferents patrocinadors


El pròxim dissabte 28 de desembre a les 17.30 hores Almussafes omplirà els seus carrers de disfresses gràcies a la celebració d’una nova edició de la seua Sant Silvestre, la popular prova amb la qual s’acomiada l’any i que s’ha convertit en una gran festa tant esportiva com d’oci. Organitzada pel Club Atletisme Almussafes en col·laboració amb l’Ajuntament de la població i amb el suport de diferents empreses, les inscripcions poden realitzar-se en el Pavelló Poliesportiu Municipal i en Cronnorunner fins al dia 20. L’entitat, que atorgarà diferents premis durant la vesprada, anima a les persones participants a acudir disfressades a l’activitat.

Finalitzar l’any practicant esport en una festa de disfresses està començant a convertir-se en tradició a Almussafes. La Sant Silvestre de la localitat, organitzada pel Club Atletisme Almussafes en col·laboració amb l’Ajuntament de la població i de diferents patrocinadors, ja té data per a la seua edició de 2019. Serà el pròxim dissabte 28 de desembre a partir de les 17.30 hores i els preparatius perquè la celebració torne a convertir-se en un èxit ja han començat.

La carrera de la categoria d’Adults tindrà novament un recorregut urbà de 5 quilòmetres i la infantil, que es realitzarà just abans de la prova principal, es desenvoluparà al llarg de 500 metres. En tots dos casos, tant l’eixida com l’arribada de les persones participants es durà a terme al parc Central, on l’entitat té previst ambientar aquesta popular celebració nadalenca amb música.

La Sant Silvestre d’Almussafes repta a la ciutadania a córrer amb les disfresses més originals

Les inscripcions, que ja estan obertes, poden realitzar-se en el Pavelló Poliesportiu Municipal i en Cronorunner fins al 20 de desembre. A més, aquest diumenge 15 de desembre, de 10.30 a 13.30 hores, l’associació instal·larà un estand en el Mercat de Nadal per a facilitar el tràmit. El preu establit per als dorsals de la categoria d’Adults és de 3 euros, mentre que per als de la categoria infantil seran gratuïts.

Tal com marca el costum, a més dels trofeus a les primeres persones classificades, també s’entregaran premis a les millors disfresses, per la qual cosa des de l’organització animen a la ciutadania a acudir abillats amb els vestits més originals al costat de les seues amistats o famílies.