NOTÍCIES

La renovació de la senyalització vertical d’Almussafes, una de les intervencions setmanals de millora


Del 26 al 29 de març, els operaris de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes, junt amb els 17 treballadors contractats a través dels programes d’ocupació del Servef EMCORD i EMCORP, van executar un nou paquet d’intervencions de manteniment urbà en la població. A més de la finalització de les obres de construcció de la nova zona d’estacionament del camí Sendeta, l’equip dedicat al manteniment va instal·lar nou mobiliari urbà, va reparar desperfectes en les vies públiques i va millorar els accessos al terme municipal, entre altres accions de millora.

En el mapa general adjunt estan indicades les zones de localització del calendari d’actuacions de manteniment, executades des de dilluns passat dia 26 i fins al dijous 29 de març, en els carrers, zones verdes, instal·lacions municipals i àrees industrials.

Una de les principals accions dutes a terme durant la passada setmana va ser la clausura dels treballs de construcció i posada a punt del nou aparcament públic per a turismes, emplaçat en el camí Sendeta.

Així mateix, la via de vianants que comunica l’Institut d’Almussafes amb la seu de Protecció Civil ja compta amb papereres i els operaris municipals també han actuat sobre la senyalització vertical, tant del nucli urbà com dels polígons industrials. A més d’instal·lar nous senyals, principalment per a indicar i senyalitzar correctament els accessos al terme municipal, han renovat algunes de les unitats que es trobaven deteriorades per l’ús.

La reparació de voreres i posterior entaulellat de les mateixes i la col•locació de noves trapes en alguns dels carrers també han format part del paquet d’intervencions completades durant els últims dies.

El programa de millores ha incorporat, així mateix, la instal·lació, reparació i renovació de les cobertes metàl·liques dels contenidors del nucli urbà i dels polígons, així com la resposta activa a les incidències diàries de manteniment en la població. Durant la setmana, també s’ha procedit a la reparació i reposició de material en els parcs públics per a mascotes i a la millora dels aparcaments municipals, utilitzant per a això el farcit de triturat resultant del fresatge de les vies públiques.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME