CULTURA

La poesia protagonitza una nova ‘Nit amb la Cultura’ en Almussafes

El Grup Poètic Argila de l’Aire, en col·laboració amb Dones Progressistes i La Fera Teatre, va organitzar un recital en el qual van participar al voltant de 40 persones


Al voltant de quaranta persones van participar el passat divendres 31 de maig en una nova edició de ‘Nits amb la Cultura’, la iniciativa amb la qual periòdicament s’ofereixen diferents propostes artístiques en la cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes acompanyades d’un sopar de cabasset previ.

En aquesta ocasió, el Grup Poètic Argila de l’Aire, en col·laboració amb Dones Progressistes i La Fera Teatre, va organitzar un recital poètic en la qual les persones assistents van poder compartir públicament amb la resta de participants alguns dels seus versos favorits. Com sol ser habitual, a les 21.30 hores es va iniciar el sopar i posteriorment va donar començament l’activitat.

“Tot un èxit la primera Nit de Poesia en la cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes. Ens ho passarem molt bé. Bona companyia, amistat, estima, riures, poesia, amb aquells que estan al nostre costat i ens donen suport. Ja pensant en la segona trobada”, va assenyalar Mari Carmen Sáez, presidenta del Grup Poètic Argila de l’Aire, en el balanç de la iniciativa que realitzat en les seues xarxes socials.

Categories: CULTURA, NOTÍCIES