ESPORTS

La Penya Valencianista d’Almussafes complix un quart de segle

L’entitat esportiva va celebrar divendres passat 24 de novembre un emotiu sopar commemoratiu en què es va guardar el primer minut de silenci per a Jaume Ortí

Durant l’acte es va rendir homenatge als 17 penyistes fundadors, encara en actiu, i es van entregar reconeixements personals


La Penya Valencianista d’Almussafes viu un any molt especial, el del seu XXV Aniversari. Per a commemorar esta efemèride, més de mig centenar de socis, entre els que es trobaven tres dels quatre presidents que han estat al capdavant de la Junta Directiva de l’entitat durant el seu primer quart de segle, entre ells l’actual, Enrique Sabater, així com l’alcalde, Toni González, i el directiu de l’Agrupació de Penyes Valencianistes, José Miguel Sancho, es van donar cita en el sopar de germandat celebrat divendres passat, 24 de novembre. La vetlada en clau valencianista va estar marcada per l’emotiu i respectuós minut de silenci que els assistents van dedicar a l’expresident del València C.F., Jaume Ortí, difunt eixe mateix dia. Així mateix, durant l’acte es van entregar trofeus de reconeixement personal i es va reconéixer públicament als 17 veïns i veïnes que el 1992 van fundar la penya en el municipi i que 25 anys després continuen fidels a la mateixa.

Enrique Sabater presidix, des del passat mes d’agost, la Peña Valencianista d’Almussafes, un club esportiu que es va constituir al gener de l’any 1992 i que precisament enguany 2017 celebra el seu XXV Aniversari. Més de mig centenar de socis van voler exalçar esta important efemèride reunint-se en un sopar de germandat, que va tindre lloc durant la nit de divendres passat 24 de novembre i que van presidir el primer edil, Toni González, el president durant els últims 13 anys, Héctor Villalba, i el directiu de l’Agrupació de Penyes Valencianistes, José Miguel Sancho, junt amb els representants de la directiva actual.

Encara que s’havia confirmat la presència de Ricardo Arias, exjugador del València C.F. i de Manolo Mas, del departament de Comunicació i Relacions Públiques de l’entitat blanquinegra, el dolc institucional en memòria de Jaume Ortí va impossibilitar la seua participació en l’acte públic d’aniversari. “No obstant això, ambdós s’han compromés ja a assistir a l’assemblea anual de la Peña Valencianista, que tindrà lloc el pròxim 15 de desembre amb l’emissió en directe des d’Almussafes del programa de VCF ràdio”, segons avancen des de l’entitat esportiva.

Els que sí que van participar activament en l’acte commemoratiu van ser els 17 socis fundadors del club, que va iniciar el seu camí sota la presidència de Francisco Lerma, càrrec que posteriorment va desenrotllar Armando Girona. Tant al soci número 1, Antonio Villalba, com al número 2, Vicente Magraner i a la resta dels 15 penyistes encara en actiu, la Peña els va rendir un calorós homenatge amb l’entrega d’una insígnia del València CF, en reconeixement al seu compromís i fidelitat. Així mateix, des de l’Agrupació de Penyes es va brindar un reconeixement personal a l’actual president i també a la trajectòria completada per l’anterior.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES