ESPORTS

La parella representant d’Almussafes, De La Vega i Carlos de Massalfassar, s’adjudiquen el títol de campions del XIII Trofeu Diputació de València de Frontó

Els locals van véncer amb rotunditat a Genovés II i Adrián de Museros amb un resultat de 41 per 15 en una final disputada, ahir diumenge 9 de setembre, en el Frontó d’Almussafes

Minuts abans d’iniciar-se la trobada, les autoritats locals van distingir honoríficament el veí que ha exercit la presidència del Club de Pilota Valenciana durant els últims 34 anys, José Ventura Salvador


Èpica jornada esportiva la que es va viure ahir a partir de les 12 hores d’ahir diumenge 9 de setembre, en el frontó municipal d’Almussafes. A les emocions generades pel reconeixement oficial que l’Ajuntament d’Almussafes li va brindar al president del Club de Pilota Valenciana durant més de tres dècades, José Ventura Salvador, amb la designació del frontó municipal amb el seu nom, es va sumar la rotunda victòria de la parella local, De la Vega I Carlos en la gran final del XIII Trofeu Diputació de València de Frontó, que va reunir a l’elit de la pilota valenciana en les instal·lacions esportives locals.

L’alcalde, Toni González, i el regidor, Pau Bosch, van destacar els mèrits de l’homenatjat amb caràcter honorífic, minuts abans de procedir al descobriment de la placa commemorativa que ja designa el recinte com a “Frontó Municipal José Ventura Salvador”.

A continuació, va donar començament la gran final del Trofeu Diputació de València de Frontó, cita esportiva en què la joventut es va imposar a l’experiència, ja que la formació local integrada per De la Vega i Carlos de Massalfassar va véncer amb un rotund 41 a 15 a la parella formada per Genovés II i Adrián de Museros.

Van començar al servici els rojos, representants de Museros, que van fer ús de la seua experiència per a tractar de fer front als seus contrincants. No obstant això, Lluís i Carlos, que defenien el color blau, van estar intractables des del principi fins al final, i pràcticament sense errors van volar cap a la victòria.

Amb la disputa d’esta final ha finalitzat un torneig que ha recorregut els frontons de la Comunitat oferint autèntiques exhibicions als espectadors que han volgut disfrutar d’esta modalitat de la pilota valenciana.

De la Vega i Carlos de Massalfassar sumen al seu palmarés el primer títol del Diputació de València de Frontó i se situen en la cima d’esta modalitat autòctona. Els dos jóvens participants van rebre el suport de la seua gent en un dia que mai podran oblidar.

No es van perdre la cita el president de la Diputació de València, Toni Gaspar; la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García; el coordinador de pilota valenciana de la Generalitat, Sebastià Giner; Pepe Catalunya, vicepresident de la Fundació per la Pilota Valenciana i el president de la Federació, José Daniel Sanjuan. També van voler acompanyar als seus pilotaris els alcaldes de les localitats d’Almussafes, Massalfassar, Genovés i Museros.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES