NOTÍCIES

La Junta contra el Càncer d’Almussafes recapta 1.800 euros en la col•lecta 2016

Les sòcies van celebrar la col•lecta el passat cap de setmana amb un gran èxit de participació


La Junta Local contra el Càncer d’Almussafes va celebrar, el passat cap de setmana, la campanya de col•lecta anual, una iniciativa amb què cada any desperten les solidaritat dels veïns i veïnes de la localitat. Les dos jornades orientades a aconseguir fons per a continuar desenrotllant investigacions en la lluita contra el càncer han conclòs amb gran èxit, ja que la recaptació aconseguida en esta edició per part de les voluntàries ha ascendit a més d’1.800 euros, una de les xifres més elevades de les campanyes petitòries celebrades en els últims anys.

Les integrants de la Junta Local contra el Càncer van destinar dos dies a la campanya petitòria 2016, ja que divendres passat 29 d’abril la recaptació es va realitzar amb les tradicionals vidrioles verdes per les diferents vies públiques en jornada vespertina i, durant el dissabte 30 i coincidint amb l’arribada del Repte Solidària contra el Càncer a Almussafes, les voluntàries van instal•lar la taula petitòria en el parc Central, just enfront de la Casa Consistorial.

Un any més, els fons arreplegats en la campanya anual aniran destinats al manteniment de diferents programes d’ajuda a malalts i familiars, així com a projectes d’investigació impulsats des de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. En l’actualitat, són prop de 565.000 les persones que participen en els programes de prevenció de l’AECC, associació que porta invertits 24,8 milions d’euros en investigació des del 2009.

Així mateix, 438.000 persones han rebut suport psicològic, social i emocional per part dels professionals i voluntaris, en les respectives seus, hospitals, residències d’acollida i domicilis.

Des de la presidència de la Junta Local, en mans d’Adela Lladosa, es constata que l’esforç realitzat no tindria raó de ser sense el suport econòmic i desinteressat que ens brinden els veïns de la localitat, el que any rere any posen el seu gra d’arena en la campanya. Precisament ha sigut eixa solidaritat la que ha fet possible que s’hagen acumulat donatius per valor de més de 1.800 euros en esta primera activitat exercida en el marc de la seua col•lecta anual. “Agraïm moltíssim la labor realitzada per les nostres sòcies i la col•laboració dels nostres conciutadans, ja que tots ells han fet possible l’èxit de la iniciativa”, comenta la presidenta de la Junta Local.

No obstant això, els esmentats fons augmentaran amb la col•laboració econòmica dels més de 1.000 euros que rebran del propi Ajuntament d’Almussafes, així com amb la venda de Bunyols que duran a terme durant el present any i amb El Sopar Solidària que celebraran durant les pròximes Festes locals del mes de juliol.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT