INDÚSTRIA

La I Fira d’Ocupació Industrial organitzada per APPI comptarà amb més de 30 empreses expositores i diversos centenars d’ofertes laborals

La directora general d’Indústria, Silvia Cerdà, obrirà l’esdeveniment


La I Fira d’Ocupació Industrial organitzada per APPI comptarà amb més de 30 empreses expositores i diversos centenars d’ofertes laborals

La I Fira d’Ocupació Industrial organitzada per l’Associació de Parcs i Polígons Industrials (Ribera Baixa), APPI, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almussafes i una subvenció de la Direcció General d’Indústria de la Conselleria d’Economia i Sectors Productius, reunirà aquest pròxim dimecres 5 d’octubre a més d’una trentena d’empreses industrials, ETT i centres formatius que oferiran centenars de vacants laborals i opcions educatives relacionades amb el sector industrial.

La directora general d’Indústria, Silvia Cerdà, serà l’encarregada de fer el parlament inaugural de la Fira a les 9 hores i, a les 9.30 hores, donarà principi la sessió de taules amb una taula inaugural en la qual participarà l’alcalde d’Almussafes, Toni González, el Gerent d’Aprenentatge i Desenvolupament de Persones de Ford, Enrique Roig, la presidenta de ASECAM i vicepresidenta de CEV-València, Cristina Plumed, i el director de Labora a Silla, Pedro Valero.

L’esdeveniment tindrà lloc a l’entorn de la Casa de Cultura d’Almussafes en horari de 8.30 a 18 hores. A més dels estands d’empreses industrials com a Grup Segura, inHaus, Aktrion, Envasos Girona, Dr. Schneider, Ercros, Forvia, KH Vives, Mafelec o Plastic Omnium  i dels centres educatius com ESIC o Escoles San José, la Fira comptarà amb un espai per a l’ADL d’Almussafes, per a diferents empreses de treball temporal com Randstad, Gi Group i IMAN i centres especials d’ocupació com a Talent i Experiència i Ilunion.

En els seus estands, donaran informació de les seues ofertes actives d’ocupació i recolliran currículums dels candidats. A més, disposaran d’un espai per a realitzar entrevistes de treball presencials durant el matí.

Al llarg de la jornada, en diferents sales de la Casa de Cultura se succeiran taules de treball dirigides tant a perfils operatius com perfils directius. Per als primers, s’han programat les taules de treball titulades ‘La formació que es requereix i no s’ofereix en els centres formatius: formació transversal i actitud’, amb la participació de inHaus, Ercros, AVIA, LHH i ESIC i ‘On trobar ofertes d’ocupació per al meu perfil. Portals d’ocupació, ETTs, centres especials d’ocupació i agències de desenvolupament local’, amb IMAN, Talent i Experiència, l’Ajuntament d’Almussafes i Ilunion.

Per a perfils directius s’han organitzat les taules de treball ‘Fidelització del talent vs. eixida del talent. La mobilitat interna i externa dels treballadors per a ajustar-se als cicles econòmics i empresarials’, amb LHH, Onklub, Forvia i Gestamp.  i ‘Universitats i col·legis oficials com a aliats en la cerca d’incorporació de talent d’alt perfil a les companyies industrials’, amb l’IES d’Almussafes, COIICV, COGITIVAL, COITCV i ESIC.

El matí conclourà amb una xarrada dirigida al públic general i titulada ‘Desmitificant les empreses de treball temporal. Coneix el seu potencial com a aliades en la cerca d’ocupació i demandants’, on participaran Adecco, GiGroup, IMAN i Randstad, i una taula de conclusions on participaran els moderadors de cadascuna de les taules anteriors.

Com explica la gerent de APPI, Romina Moya, la Fira pretén ser una cita ineludible per a totes aquelles persones que estiguen buscant una oportunitat laboral però també “per als agents implicats en l’economia i dinamització de la nostra àrea d’influència, debatent, aprenent i creant sinergies positives per a tots”