ESPORTS

La golfista almussafenya Ana Soria, campiona en l’Interclubs de la Comunitat Valenciana

La jove va aconseguir aquest èxit esportiu al costat de les seues companyes Carolina García, Susana Pascual i Oly Díaz, de l’equip Foressos Golf


Almussafes continua acumulant triomfs esportius. L’últim el va obtindre el passat cap de setmana l’almussafenya Ana Soria, qui es va penjar l’or en la modalitat hàndicap per equips en el Campionat Interclubs de la Comunitat Valenciana, disputat durant el dissabte 31 d’octubre i el diumenge 1 de novembre en les instal.lacions de Foressos Club de Golf, del qual forma part la jove.

El conjunt, integrat per la mateixa Soria, Carolina García, Susana Pascual i Oly Díaz, va sumar un total de 99 punts, suficients per a imposar-se a totes les seues rivals i pujar al més alt del podi. Ja el dissabte, en els exercicis classificatoris, la parella formada per Ana Soria i Oly Díaz es va posar al capdavant després de signar una targeta de 48 punts, la qual cosa els va donar avantatge de cara a les proves de la jornada dominical.

L’almussafenya agraeix a Foressos haver-li permés liderar “un gran equip esportiu però, sobretot, un gran equip humà”. De la mateixa forma, la jove ha volgut reconéixer l’esforç realitzat pel seu club “per a poder comptar amb un dels millors camps d’Espanya”, lloc en el qual assegura sentir-se “com a la meua casa”.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES

Etiquetado como:,