FESTES

La Falla Mig Camí d’Almussafes tindrà a quatre dones al capdavant en 2020

La comissió ha anunciat que la seua presidenta, Tanya Borrás, repeteix en el càrrec i que per primera vegada tindrà una presidenta infantil

Aquesta circumstància encara no s’havia produït en la història de les falles en la localitat, festa que va començar a celebrar-se a principis dels anys 70


Per primera vegada en la història d’Almussafes, quatre dones estaran al capdavant d’una comissió fallera en la localitat. La Falla Mig Camí, la més jove del municipi, ha anunciat el nom de les persones que representaran a l’entitat durant l’exercici 2019-2020 i en la llista de noms no apareix cap home.

Tanya Borrás Magraner repeteix per segon any consecutiu com a presidenta de l’associació i Vanesa Casabella Canals ha sigut triada Fallera Major. La principal novetat radica que la presidència infantil estarà en mans d’una xiqueta, en aquest cas de Lucía Muñoz Cerezo. Completa el grup Sara Muñoz Cerezo, qui serà la nova Fallera Major Infantil.

Encara que altres poblacions ja han tingut el càrrec de presidenta infantil, aquest fet encara no s’havia produït a Almussafes, per la qual cosa es tracta d’un fet històric per a les festes josefines en la localitat, que van començar a celebrar-se a principis dels anys 70. “Enhorabona, gaudiu al màxim d’enguany i viviu aquest moment com si fóra l’últim. La vostra comissió estarà al vostre costat, fent més especial si cap el vostre regnat”, ha assenyalat l’entitat en xarxes socials després d’anunciar aquesta elecció.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES