NOTÍCIES

La Carrera 10kFord-Appi “Dècades Junts” recapta més de 12.000 euros per a la investigació de dos malalties rares

Més de 2.000 corredors participen en la III carrera solidària “Queda’t sense Alé per la hipertensió pulmonar i la síndrome stxbp1”

Organitzada per Ford Almussafes, Appi (Associació de parcs i polígons d’Almussafes) i l’Ajuntament d’Almussafes, la carrera es consagra, en la seua tercera edició, com una de les cites esportives més esperades

La nostra atleta, Laura Méndez, es proclama vencedora en el 10K


Ahir diumenge, 5 de març, Almussafes va escriure una nova pàgina en el seu llibre d’or esportiu, al congregar a més de 2.000 persones a favor de dos causes solidàries, un gran èxit de participació amb centenars de persones disfrutant d’un matí d’esport i solidaritat en el Polígon Industrial Joan Carles I i la planta de Ford Almussafes. La Carrera 10kFord-Appi “Dècades Junts” destina la recaptació de la seua tercera edició, que ha ascendit a un total de 12.198 €, a dos associacions Nacionals d’estes dos malalties rares, amb la finalitat de promocionar la investigació de les mateixes, a més de brindar suport a familiars i malalts.

Els organitzadors de l’esmentada iniciativa esportiva van demostrar, un any més, la seua implicació en la causa solidària, competint en la modalitat de 10 k l’alcalde d’Almussafes, Toni González, així com el president d’APPI, Vico Valero. Per la seua banda, el regidor d’Esports, Pau Bosch, va optar per participar en el 5 k. Així mateix, les tres autoritats van protagonitzar l’acte d’entrega dels trofeus als primers classificats.

En la prova 10k el vencedor va ser l’atleta Miguel Vázquez Fernández, el qual ja es va alçar amb la primera posició en la segona edició d’esta mateixa carrera, enguany amb un temps rècord de 31 minuts i 58 segons. La segona plaça se l’ha adjudicat Miguel Ángel Plaça qui, amb una marca de 33 minuts i 4 segons, es va portar tres trofeus: per la seua classificació general, en la classificació de veterans i com a treballador de Ford. I la tercera posició, amb una marca de 33 minuts i 9 segons i xafant els peus de Miguel Ángel Plaça, va ser per a un altre gran atleta, Javier Colomer.

En la classificació femenina, destacar la guanyadora i atleta local Laura Méndez, que va completar temps de 35 minuts 40 segons.

Per la seua banda, en la prova 5k femenina hem comptat amb dos atletes de renom, Isabel Checa i Raquel Landin. Ambdós van entrar juntes a meta demostrant la seua professionalitat amb un temps de 20 minuts i 15 segons.
Des de l’organització es mostra una gran satisfacció pel resultat aconseguit, ja que la participació en l’esdeveniment, que combina solidaritat i esport, ha sigut realment nombrosa en les seues cinc modalitats: la prova 10 k, en la que es van inscriure els més esportistes; la 5 k, que va reunir principalment els aficionats al running; i, per als més menuts, 100 metres per a xiquets de 3 a 5 anys, 200 m. per a xiquets de 6 a 9, 300 m. per a xiquets de 9 a 12 anys.

El llançament d’un esdeveniment esportiu de tan magnes característiques com el que ens ocupa, requerix sempre de molt de temps i dedicació, a més d’açò, l’ajuda, col•laboració i suport dels patrocinadors és fonamental. Enguany la 10k solidària Ford-APPI ha comptat amb l’ajuda i interés de grans empreses com Magna, Grup Valautomoción i Grup Antolín, entre moltes altres que han volgut estar presents i ser part activa de la carrera.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT