BIBLIOTECA

La Biblioteca d’Almussafes estableix el seu horari especial d’obertura mitjançant votació popular

La majoria del centenar d’estudiants que han votat en la convocatòria ha optat per les tres possibilitats incloses en la segona opció proposada

 

Ahir, dimarts 19 de novembre, es van obrir les urnes en les quals podien depositar les seues paperetes les persones usuàries


Del dilluns 9 de desembre al divendres 24 de gener, l’aula d’estudi de la Biblioteca Pública Municipal d’Almussafes romandrà oberta de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 2 h, els dissabtes de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 22 h i els diumenges de 9 a 13 h i de 16 a 22 h. Així ho ha decidit la ciutadania en la consulta realitzada per l’Ajuntament de la localitat per a establir l’horari extraordinari d’obertura amb motiu del desenvolupament dels exàmens corresponents al primer quadrimestre. Prop d’un centenar de persones han votat en l’urna habilitada per a això.

Un any més, l’Ajuntament d’Almussafes ampliarà l’horari d’obertura de la Biblioteca Pública Municipal per a facilitar al col·lectiu d’estudiants la preparació dels exàmens del primer quadrimestre. No obstant això, tal com va anunciar la Regidoria de Cultura, enguany la iniciativa arriba amb una important novetat. Per primera vegada, han sigut les persones usuàries les que han triat en quins trams es durà a terme aquesta ampliació.

Ahir, dimarts 19 de novembre al matí, el personal responsable de la gestió d’aquest servei va procedir al recompte dels vots rebuts del 14 d’octubre al 15 de novembre, període en el qual va romandre a la disposició de la ciutadania l’urna per a depositar en ella les paperetes en les quals s’havia de marcar una de les opcions proposades pel consistori municipal per a dur a terme aquest procés de participació en el qual el resultat era vinculant.

Finalment, de les tres possibilitats plantejades, la que ha obtingut un major nombre de suports ha sigut l’opció 2, en les seues tres vessants (de dilluns a divendres, dissabtes i diumenges). Per aquest motiu, del dilluns 9 de desembre al divendres 24 de gener l’aula d’estudi de la Biblioteca romandrà oberta de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 2 h, els dissabtes de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 22 h i els diumenges de 9 a 13 h i de 16 a 22 h.

“A l’executiu municipal ens semblava més just que foren les persones usuàries les que es pronunciaren sobre aquesta qüestió perquè al final són les que faran ús de les instal·lacions. Dins de les nostres possibilitats hem d’adaptar l’oferta a la demanda i facilitar al màxim la concentració i la comoditat de l’estudiantat, que a partir d’ara haurà d’esforçar-se molt per a aconseguir els fruits de tot el treball realitzat des que va començar el curs”, assenyala el regidor de Cultura, Alex Fuentes.

Sobre el balanç de la convocatòria, Fuentes considera que “el resultat ha sigut molt positiu”. “Han votat prop de cent persones en un mes, una xifra molt significativa. Vull donar les gràcies a tots i totes per participar i espere que els resultats acadèmics siguen molt satisfactoris per a l’alumnat almussafeny”, ressalta.

Categorías:BIBLIOTECA, NOTÍCIES