COMUNICACIÓ

IV Trobada Ecosistema inHAUS

Casas inHAUS convoca a més de 80 empreses que formen part del seu Ecosistema en el Concessionari de Mercedes Benz València.


Per quart any consecutiu, Casas inHAUS ha convocat als seus principals col·laboradors i proveïdors amb motiu de fer balanç de l’any anterior i establir els objectius del nou any. En esta ocasió la cita va tindre lloc en el Concessionari de Mercedes Benz València a Massanassa i va tindre una mestra de cerimònies d’excepció, la periodista Maribel Vilaplana.

A la trobada van assistir més de 80 empreses del teixit industrial nacional que aporten cada dia la seua qualitat i experiència al treball desenrotllat per l’empresa valenciana aconseguint, entre tots, ser l’empresa líder de vivendes industrialitzades de formigó en qualitat premium en el territori nacional.

La trobada va finalitzar amb les paraules de l’alcalde d’Almussafes, Toni González, que va destacar la importància de Casas inHAUS dins del teixit industrial de la població d’Almussafes al diversificar-ho del motor.

La periodista i experta en comunicació, Maribel Vilaplana, exercix com a mestra de cerimònies

L’acte es va obrir amb la benvinguda d’Alberto Rivas, Director Comercial de Mercedes Benz València, destacant els punts en comú de Mercedes Benz i Casas inHAUS com la importància del client en la seua estratègia així com el gust per la innovació en el producte, el procés i el compromís amb el medi ambient.

A continuació, la periodista i experta en comunicació Maribel Vilaplana va arreplegar el testimoni i va expressar la seua admiració per Casas inHAUS i l’equip que ho compon. Un enamorament que compartia amb tots els assistents a la cita i que ho establia com el punt de partida per a una relació fructífera de projectes. D’altra banda, va establir la importància de la comunicació no sols a nivell intern de cada una de les empreses presents si no, també, amb els seus clients, col·laboradors i proveïdors. Unificació de l’objectiu comú i treballar de forma conjunta per a fer, entre tots, les millors cases per als nostres clients. L’empatia, l’escolta activa, entendre a l’altre com a valors que ens ajuden a aconseguir el fi comú de fer les millors cases del món.

L’Alcalde d’Almussafes, Toni Gonzalez va tancar l’esdeveniment agraint la diversificació de la indústria d’Almussafes gràcies a Casas inHAUS

Una vegada finalitzada la seua intervenció va invitar Rubén Navarro, arquitecte i Director de Desenrotllament de Negoci de Casas inHAUS a comptar als assistents el balanç de 2019 i els objectius establits per a 2019. En la seua intervenció, el gerent de Casas inHAUS va destacar l’agraïment pel suport de les empreses assistents en el treball que realitzen diàriament a donar el millor servici i el millor producte. També va destacar el suport rebut en accions com l’Open House València i el Concurs Internacional inHAUS LAB que contribuïxen a fer arribar més lluny l’arquitectura industrialitzada d’alta qualitat.

Va emplaçar als assistents a la celebració del V Aniversari de Casas inHAUS el pròxim octubre així com va relatar algun dels projectes de la marca com les vivendes que s’implantaran en els pròxims mesos en tot el territori nacional i França així com la importància dins de Casas inHAUS del repte de l’edificació industrialitzada en altura no sols enfocada al camp de la vivenda si no també a obra pública com a residències. Dins de l’estratègia d’internacionalització de la marca valenciana, la participació en el World of Modular d’Orland durant la segona setmana de Març on Clara Calvo, arquitecta responsable de l’expansió internacional, exposarà una ponència sobre l’empresa.

La intervenció d’inHAUS va finalitzar amb Sergio Navarro, arquitecte i Director tècnic de l’empresa valenciana amb un agraïment sincer als components de Casas inHAUS que en eixe moment es trobaven realitzant una implantació a Mallorca, fabricant i dissenyant cases en inHAUS LAB i portant la marca fora de les nostres fronteres.

El tancament de l’esdeveniment va recaure en Toni González, alcalde d’Almussafes que va agrair als gerents de Casas inHAUS, Sergio i Rubén Navarro i a l’equip de Casas inHAUS haver triat el Parc Industrial Joan Carles I com a seu del seu inHAUS LAB diversificant la indústria que s’ubica en la població valenciana.

L’acteva finalitzar amb un càtering per als assistents rodejats dels vehicles d’alta gamma AMG de Mercedes Benz València.