TAULER d'ANUNCIS

INFORMACIÓ: INSCRIU-TE EN ELS CURSOS GRATUÏTS D’AULA MENTOR EN OBERT – EDICIÓ 2023

Les inscripcions es realitzaren en l’edifici Arrossera, o bé escriure un correu electrònic a l’Aula indicant l’interés del curs a realitzar almussafes@aulamentor.es i també per telèfon 961785110, dins del termini establit comprenent des del 17 al 30 de novembre. Els cursos compten amb places limitades que seran assignades per rigorós ordre d’inscripció.

La formació començarà el dia 1 de desembre. Estos cursos no tenen examen presencial i per tant només s’emet el certificat d’aprofitament o assistència que emet Cisco en el cas dels seus cursos o el certificat que emeten els tutors en el cas de la resta.

Els cursos són els següents:

  • Linux Unhatched (Cisco): permet als estudiants començar a explorar Linux, el sistema operatiu final utilitzat per titans globals, com Facebook, Google, Microsoft, NASA, Tesla, Amazon i molts més. Podrà instal·lar i modificar configuracions bàsiques de Linux i comprendre aspectes bàsics sobre la interfície de línia de comandos (CLI) de Linux. Duració del curs: 2 mesos.
  • Introducció a Internet de les coses (CISCO): El major accés a Internet combinada amb un nombre cada vegada major de dispositius dissenyats per a connectar-se està generant una quantitat il·limitada d’oportunitats. Tot estarà connectat! No es necessita coneixements previs en el tema. Pot fer este curs qualsevol persona interessada en el món de la connectivitat de totes les coses i amb uns coneixements mitjans d’informàtica. Duració del curs: 2 mesos.
  • Introducció a la Ciberseguretat (CISCO): El món interconnectat actual ens fa a tots més vulnerables als ciberatacs. Ja siga si t’atrau des del punt de vista laboral o simplement t’interessa protegir-te en línia i en les xarxes socials, este curs introductori és per a tu. S’exploren les cibertendències, les amenaces i el tema de la ciberseguretat d’una manera rellevant. Aprendràs a protegir la teua privacitat en línia, coneixeràs més sobre els desafiaments que afronten les empreses, els governs i les institucions educatives. Duració del curs: 2 mesos.
  • Emprenedoria Digital (CISCO): Se centra en l’ensenyament d’actituds, comportaments i habilitats financeres i comercials crítiques amb l’objectiu d’ajudar-lo a triomfar en el lloc de treball del segle XXI. Este curs està dissenyat per a ajudar-lo a perfeccionar les habilitats que utilitzaria com a empleat en qualsevol treball. Moltes de les habilitats que s’aprenen en este curs es coneixen com a habilitats interpersonals. Duració del curs: 2 mesos.
  • Networking Essentials (CISCO): En este curs s’ensenyen els aspectes fonamentals de les xarxes, incloent-hi la forma en què es comuniquen els dispositius d’una xarxa, assignació d’adreçament de xarxa, com crear una xarxa domèstica i configuració bàsica de la seua seguretat, aspectes bàsics de configuració de dispositius Cisco, i procediments de prova i de resolució de problemes de xarxa. Duració del curs: 2 mesos.
  • Get Connected (CISCO): El món digital ja és una realitat, tant en l’àmbit personal com el professional. Tindre una millor comprensió d’Internet, les computadores i els mitjans socials pot contribuir molt a l’adquisició de capacitats digitals. I, una vegada obtingudes estes capacitats, se li obriran moltes més possibilitats per a avançar professionalment. Sàpia com utilitzar una computadora, connectar dispositius i accedir a cerques, correu electrònic i mitjans socials. No s’exigeixen coneixements previs per a este curs introductori. Duració del curs: 2 mesos.
  • Ciberseguretat Essentials (CISCO): El curs Cybersecurity Essentials 1.0 està dissenyat per a estudiants que estan interessats a obtindre estudis més avançats en el camp de la ciberseguretat. Este curs preparatori brinda una descripció general del camp de la ciberseguretat. El currículum analitza les característiques i les tàctiques utilitzades pels delinqüents cibernètics. Després aprofundeix en les tecnologies, els productes i els procediments que el professional de la ciberseguretat usa per a combatre el delicte cibernètic. El currículum és apropiat per a estudiants de molts nivells d’educació i tipus d’institucions, com a escoles secundàries, instituts d’ensenyament superior, universitats, escoles tècniques i de formació professional, i centres comunitaris. Duració del curs: 2 mesos.
  • Iniciació a Salesforce: SalesForce és un conjunt de programes la finalitat dels quals és gestionar la relació amb els clients, la qual cosa en el món empresarial es coneix com Customer Relationship Manager (CRM). Este curs presenta l’eina i proporciona els coneixements necessaris per a abordar una primera explotació. Duració del curs 3 mesos.
  • Administració de Salesforce: El curs està dirigit a qualsevol persona que tinga interés a aprendre sobre processos de vendes o d’eines empresarials des del punt de vista tecnològic. Encara que no és necessari la realització prèvia del curs d’aula Mentor Introducció a Salesforce facilita la gestió de la plataforma i poder acabar el curs en el temps estipulat. Duració del curs: 2 mesos.
  • Iniciació a la Física: En este curs s’estudiaran els conceptes i principis fonamentals del mètode científic, la cinemàtica (part de la Física que estudia el moviment), la dinàmica (part de la Física que estudia les causes del moviment) i les diverses formes d’energia. Duració del curs: 2 mesos.