ESPORTS

Gaizka CPV Parcent és el nou campió de l’Individual de Frontó 4 i Mig

Es va imposar per 32-27 a Adrián de Quart en la final disputada este dissabte a Almussafes


Gaizka CPV Parcent és el nou campió de l’Individual de Frontó 4 i Mig

La VII edició de l’Autonòmic Individual de Frontó 4 i Mig Cap de Setmana Trofeu Diputació de València va coronar un nou campió en la figura de Gaizka Iruretagoiena. El jugador del CPV Parcent es va imposar en la final celebrada al Frontó Municipal José Ventura Salvador d’Almussafes a Adrián Benito per 32-27 i pren el relleu d’Alejandro de Paterna, campió al 2021, Adrián de Museros, tricampió entre 2018 i 2020, i Lluís de la Vega, guanyador de les dos primeres edicions.

Va ser una final irregular, on Gaizka va anar quasi sempre per davant al marcador, encara que Adrián va aconseguir igualar en diverses ocasions. El del CPV Parcent, que va començar al traure, encadenà set punts seguits i agafà una important diferència, que va fer a Adrián treballar de valent per tal de restablir l’igualada. Amb dos jugadors amb tretes poderoses no era fàcil per al rival respondre a les pilotades inicials de cada punt, i novament es va repetir el cicle, amb una sèrie de punts consecutius per a Gaizka que Adrián va aconseguir minimitzar i anivellar l’electrònic amb 14-14 i 16-16.

Travessat l’equador de la partida, Gaizka donà un pas quasi definitiu en marxar-se per davant amb més de deu punts de diferència (29-18). A Adrián li costava respondre a les deixades i dobles parets del seu rival i estava quasi vençut. Davant d’aquesta situació, i després de recuperar el traure, el de Quart trià una pilota ràpida que va complicar molt la resposta a Gaizka i, remant, remant, es va plantar amb només tres punts de desavantatge (30-27), però a la fi Gaizka es va assegurar el triomf i el títol amb dos punts més.

Segona: Pepe destrona a Juanvi (32-12)

La final de Segona va estar prou inclinada per a Pepe, del CPV Almussafes, que es va imposar per 32-12 al campió de 2021, Juanvi, del CPV Quart de Poblet. Sempre per darrere al marcador, Juanvi va acusar les molèsties físiques que arrossegava i no va poder reaccionar davant el joc més precís del seu rival. Pepe, amb molta seguretat, va ratificar el seu gran campionat, el qual ha completat invicte, aconseguint el títol de la categoria de plata.