NOTÍCIES

Els voluntaris de Creu Roja Almussafes promocionen el nou punt d’intervenció

Hui, dimarts 9 de maig, han informat als veïns sobre els diferents programes que el col•lectiu té en marxa


Hui, 9 de maig, coincidint amb la celebració del mercat ambulant dels dimarts i en el marc de la quarta Setmana de la Salut promoguda pel consistori, els voluntaris del Punt d’Intervenció de Creu Roja Almussafes han instal•lat un lloc informatiu a les portes del Mercat Municipal de la localitat per a donar a conèixer els diferents programes que l’entitat té en marxa.

De 10 a 12 hores, cinc dels integrants d’aquesta organització han explicat als veïns que s’han acostat els diferents projectes, entre els quals es trobava “Aliments per a la solidaritat”, que és el primer que s’ha posat en marxa en el municipi després de la reimplantació de Creu Roja a Almussafes. A més, també han pres la pressió arterial, han realitzat test de diabetis i han animat als almussafenys a inscriure’s com a voluntaris.

Aquest diumenge 14 de maig al matí, aprofitant la celebració de l’esdeveniment solidari Run Càncer, tornaran a eixir al carrer per a seguir promocionant les seues iniciatives de suport als col•lectius més desfavorits. Els interessats a formar part del punt d’intervenció local poden acudir també els dimarts i dijous de 10 a 12:30 h. a la Llar del Jubilat, on s’ha establit el centre d’atenció.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT