CULTURA

Els versos d’Ana Lórien continuen triomfant a nivell internacional

L’almussafenya aconsegueix un esment d’honor en el 68é Concurs Internacional de Poesia i Narrativa Llibre Digital ‘Elegidos 2019’


L’Institut Cultural Llatinoamericà ha premiat a l’escriptora almussafenya Ana Lórien amb un nou guardó relacionat amb el món de les lletres. Després d’aconseguir el ‘Premio a la Palabra 2019’ en el LXVI Concurs Internacional de Poesia Narrativa de l’Argentina al juny i un esment d’honor en el LXVII Concurs Internacional de Poesia i Narrativa ‘Alianza de Palabras’ a l’agost, la poeta local acaba de ser reconeguda en el LXVIII Concurs Internacional de Poesia i Narrativa Llibre Digital ‘Elegidos 2019’.

Ana Sanchis Martín, nom real de l’autora, ha obtingut en aquest certamen literari un esment d’honor en la categoria de poesia gràcies als textos titulats ‘Cuando lo logre’ i ‘Sí, yo lo vi todo’. Les seues obres han sigut seleccionades entre un total de 2.316 presentades per 748 participants, la qual cosa li donarà l’oportunitat d’editar-les dins de l’antologia digital ‘Elegidos 2019’.

L’Institut Cultural Llatinoamericà va nàixer l’any 2000 per a promocionar el talent en l’escriptura a través de concursos literaris i intercanvis culturals. Des de la seua creació ha entregat més de 900 premis i ha publicat més de 180 llibres recopilatoris.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES, SOCIETAT