BIBLIOTECA

Els usuaris de les piscines d’Almussafes poden llegir mentres disfruten de les instal•lacions

La Regidoria de Cultura de la localitat posa en marxa el servici de Bibliopiscina per octau any consecutiu

La iniciativa es mantindrà durant els mesos de juliol i agost


Llegir un bon llibre mentres es disfruta del temps d’oci en les Piscines d’Almussafes és possible este estiu. La Bibliopiscina torna a la instal•lació pública, per octau any consecutiu, durant els mesos de juliol i agost, amb la finalitat d’acostar la literatura i la informació diària als usuaris de la dependència municipal. L’excel•lent resposta generada per este servici gratuït en les anteriors edicions ha portat a la Regidoria de Cultura a apostar de nou per un programa que conjuga cultura, relax i diversió. Precisament durant la vesprada del passat divendres dia 1 s’inaugurà el servici, que es mantindrà fins a pròxim 31 d’agost.

La Bibliopiscina és tot un clàssic a Almussafes. La bona acollida aconseguida durant les set convocatòries anteriors ha assegurat que l’Ajuntament continue apostant per esta iniciativa l’objectiu de les quals és animar a grans i xicotets a cultivar el seu amor per la lectura. Per a això, posa a l’abast dels jóvens que s’acosten a l’estand una selecció de llibres, còmics i alguns jocs de taula. Per la seua banda, el públic adult, a més de triar entre alguns llibres de format lleuger, també pot mantindre’s informat de l’actualitat amb la premsa diària general i especialitzada.

El servici, que és gratuït i pot utilitzar-se sense carnet, començà el passat divendres dia 1 i romandrà en funcionament fins al 31 d’agost. Durant este primer mes el seu horari serà únicament vespertí, de 15.30 a 18 hores, mentres que a l’agost s’ampliarà al matí possibilitant als usuaris de la piscina disfrutar de l’oferta també d’11 a 14 hores.

Des de l’obertura de la iniciativa l’any 2011, s’han comptabilitzat més de 3.200 préstecs entre llibres, periòdics i revistes. “L’acostament dels volums on es troba l’usuari, el reforçament de l’hàbit lector de les persones aficionades i el foment en aquelles que encara no l’han desenrotllat són les premisses sobre les quals se sustenta este programa d’estiu, molt esperat pels nostres veïns i veïnes a l’inici de cada temporada”, destaca la regidora de Cultura, Teresa Iborra.

Però el compromís de l’Ajuntament d’Almussafes amb el foment de la lectura es complementa amb una àmplia oferta d’activitats anuals, com la Setmana del Llibre, la convocatòria del Certamen de Poesia Marc Granell i la celebració de diverses conferències i presentacions d’obres literàries. Així mateix, des de la Biblioteca es continua apostant pel Club de Lectura, que cada vegada compta amb un nombre més gran de seguidors, i es col•labora en projectes junt amb altres centres públics de la comarca.

Categories: BIBLIOTECA, NOTÍCIES