MAJORS

Els majors d’Almussafes visiten els cellers requenenses Pago de Tharsys

En l’activitat, organitzada per l’Ajuntament de la localitat i celebrada hui, dijous 28 de novembre, han participat 52 persones

La regidora Paqui Oliver destaca que amb aquestes excursions “s’aprén sobre vi, però també sobre agricultura, història, ecologia i tradicions”


Els Cellers Pago de Tharsys de Requena han sigut el lloc triat per la Regidoria de Majors de l’Ajuntament d’Almussafes com a destinació de la seua nova visita cultural, una iniciativa que s’està desenvolupant hui, dijous 28 de novembre, i que inclou un recorregut guiat per les plantacions i un tast comentat maridat amb embotits típics de la zona. Les 52 persones participants, entre les quals es troba la regidora de l’àrea, Paqui Oliver, dinaran en un restaurant de la comarca.

Hui, dijous 28 de novembre, el col·lectiu de majors d’Almussafes està gaudint d’una visita guiada als Cellers Pago de Tharsys, situades en la localitat de Requena. Organitzada per la Regidoria de Majors de l’Ajuntament de la localitat, l’expedició ha començat a les 10 hores amb l’eixida de l’autobús que ha traslladat a les persones participants des de la població fins a la seu de l’empresa, que elabora els seus productes sota les denominacions d’origen Pago, Utiel-Requena i Cava.

Les 52 persones participants en la visita, entre les quals es troba la regidora de Majors, Paqui Oliver, està realitzant durant el matí un recorregut guiat pel celler i les seues vinyes i finalitzarà la visita amb un tast comentat d’un cava, un vi negre i un vi blanc maridats amb embotits típics de Requena. Posteriorment, el grup gaudirà d’un dinar en un restaurant de la zona.

“Aquest tipus d’iniciatives ja les hem plantejades anteriorment amb molt d’èxit. La cultura i l’oci es complementen a la perfecció i constitueixen una manera estupenda de continuar aprenent. En aquestes activitats s’aprén sobre vi, però també sobre agricultura, història, ecologia i tradicions. Podem demanar més?”, es pregunta l’edil

Cellers Pago Tharsys

El celler, que va introduir la verema nocturna en la varietat Albariño, es troba en el centre de dotze hectàrees de vinya ecològica i entre les varietats que cultiva destaca la seua aposta pel raïm ‘Boval’, segell diferenciador de la zona. El seu propietari, Vicente García, és un dels màxims referents dins de l’àmbit del cava valencià, caldo en el qual està especialitzat la companyia.

Categorías:MAJORS, NOTÍCIES, SOCIETAT