MAJORS

Els majors d’Almussafes es reunixen en el dia dels seus patrons

L’Associació de Jubilats i Pensionistes celebra un sopar amb prop de 700 assistents


Un any més els jubilats i pensionistes d’Almussafes s’han donat cita per a honrar els seus patrons, Sant Joaquim i Santa Anna, i destacar el gran paper que els majors juguen en la societat actual. La jornada triada per a la trobada multitudinària va ser la nit d’ahir dimarts dia 26. A partir de les 21.30 hores, l’Associació de Jubilats i Pensionistes va celebrar un sopar de germandat, que va congregar a 694 comensals, amb la que a més de tancar la temporada d’activitats 2015-2016, els associats van commemorar el seu dia gran.

Prop de 700 jubilats i pensionistes es van donar cita en el pati del col•legi Almassaf, a partir de les 21.30 hores d’ahir dimarts, per a compartir sopar i conversació en un acte que s’organitza des de la pròpia associació local des de fa més de quinze anys, coincidint amb el “Dia dels Iaios”.

Com en les anteriors edicions, durant la gala es va dur a terme el tradicional traspàs del banderí de l’associació per part d’una representant dels quintos del passat any als nous membres que passen a integrar el col•lectiu de majors. En esta ocasió, la parella de jubilats Consuelo Navarro i Paco Ribera – de la quinta del 50 – li van passar el relleu als majors Adoración Corella i Francisco López – ambdós representants de la quinta del 51 -.

L’alcalde, Toni González, la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver i el president de l’associació de jubilats, Francisco Ruiz, junt amb el secretari comarcal dels jubilats, Salvador Marín, entre altres autoritats municipals, van acompanyar els socis i sòcies de l’entitat en este sopar commemoratiu.

Durant la seua intervenció, l’edil delegada de la Tercera edat va anunciar la imminent posada en funcionament de l’Oficina d’Atenció al Major, dependència amb seu en el Centre de Salut d’Almussafes, on s’atendrà de manera personalitzada al col•lectiu, es resoldran dubtes i es col•laborarà en la realització de gestions per part dels usuaris.

Categories: MAJORS, NOTÍCIES