CULTURA

Els madrilenys DVICIO protagonitzen el concert de les festes d’Almussafes de 2017

El grup Mancora serà el teloner de la banda de pop/rock, que presentarà en la localitat el seu nou disc, “Qué tienes tú”

El recital, que se celebrarà el pròxim divendres 21 de juliol en la recentment ampliada Pista Polivalent, serà gratuït i amb entrada lliure


La Pista Polivalent d’Almussafes acollirà el pròxim divendres 21 de juliol un gran concert de pop/rock gratuït i amb entrada lliure en el qual actuaran DVICIO i Mancora. La banda madrilenya responsable d’èxits com a “Paraíso” o “Enamórate” faran vibrar als assistents amb un repertori de música ja conegut pel gran públic, mentre que els valencians de Mancora, a la qual pertany l’almussafeny Roberto Llamas, calfarà motors en el recinte amb una actuació en el qual no faltarà contundència, potència i missatge.

Fidels a la tradició de programar un concert amb un artista o grup musical de qualitat, prestigi i èxit per a les festes patronals del mes de juliol, l’Ajuntament d’Almussafes ha confirmat que aquest 2017 la iniciativa estarà protagonitzada per la jove banda de pop/rock madrilenya DVICIO, un quintet format per Andrés, Luis, Nacho, Martín i Alberto, els qui en 2012 van aconseguir una gran notorietat gràcies a temes com “Enamórate”, “Paraíso”, “Nada” o “Justo ahora”. Les seues melodies, la seua frescor i la seua naturalitat han aconseguit conquistar a públics de totes les edats.

A més, la seua desimboltura els va portar a superar les 65 milions de reproduccions en Youtube amb un vídeo en el qual interpreten la cançó “Enamórate” en el cotxe, la qual cosa els va permetre donar-se a conèixer en altres països. Gràcies a la repercussió que van obtenir amb aquesta iniciativa van començar a actuar fora de les nostres fronteres, arribant a realitzar una gira promocional per EUA. Amb el seu àlbum debut, “Justo ahora”, van aconseguir el preuat disc d’or, al que li va seguir una reedició. Ara es troben promocionant el seu segon treball, “Qué tienes tú”.

21 de juliol a les 24 hores

El concert, l’entrada del qual serà lliure i gratuïta fins a completar l’aforament, se celebrarà el pròxim divendres 21 de juny a partir de les 24 hores en la Pista Polivalent de la localitat, un espai situat al costat de la ronda Antonio Ludeña que aquests dies el consistori municipal està ampliant per a poder albergar activitats més multitudinàries, com és el cas d’aquesta iniciativa que pretén reunir públics de totes les edats “disposades a divertir-se amb música de qualitat i de la mà d’artistes de nivell”, destaca el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Almussafes, Andrés López.

Durant el recital, qualificat com a “potent, enèrgic i divertit”, interpretaran els principals temes del seu nou disc, entre els quals destaquen “Casi humanos”, el seu primer senzill, “Quién soy”, “No te vas” o “Sácame de aquí”. També faran vibrar als assistents amb alguns dels èxits del seu debut i delectaran als seus seguidors amb algunes versions d’altres artistes.

El grup valencià Mancora obrirà la nit musical a partir de les 24 hores. Format per tres músics: el cantant Iván Collado, el guitarrista Jesús Leiva i el baixista almussafeny Roberto Llamas, la banda ofereix un so renovat i modern, sense renunciar a les arrels del rock de sempre. Tornades apegaloses, lletres amb missatge i un directe irresistible són els tres principals ingredients d’un projecte que va aconseguir alçar-los com a guanyadors del Sona la Dipu 2012.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES