NOTÍCIES

Els carrers Doctor Fleming i Pontet ja estan nets

Esta setmana s’han instal·lat els senyals lluminosos per a brindar més seguretat en els accessos a centres educatius

Els equips encarregats de la neteja i el manteniment de la localitat també han escomés diferents labors de reparació


Durant els últims dies, la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes i els equips dels plans d’ocupació en actiu han donat continuïtat a les labors de neteja i manteniment general de tot el terme municipal.

Entre els treballs registrats, destaca l’eliminació de la brutícia general en parcs i jardins del nucli urbà i en zones localitzades pel propi consistori o per comunicació directa dels veïns, així com intervencions per al manteniment dels espais públics nets i segurs.

Dos vies públiques, els carrers Doctor Fleming i Pontet, han sigut objecte d’una neteja integral i els col·legis públics Pontet i Almassaf compten ja amb senyalització vertical lluminosa alimentada per plaques solars en les seues rutes escolars.

La reparació de senyals verticals del nucli urbà, la instal·lació, reparació i renovació de les cobertes metàl·liques dels contenidors, així com les obres menors executdes en calçades i voreres de la població i en diferents edificis públics s’han sumat al paquet d’actuacions executades durant la passada setmana.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME