MEDI AMBIENT

Els alumnes del CEIP Pontet celebren el Dia Internacional del Medi Ambient

L’Ajuntament d’Almussafes convida la comunitat educativa a sumar-se a la commemoració internacional


Demà divendres dia 9 de juny, l’equip d’Educació Ambiental del programa Recicla amb els Cinc Sentits de la Generalitat Valenciana realitzarà diversos tallers al Col·legi Pontet d’Almussafes, amb la participació de 80 xiquetes i xiquets dels cicles d’Infantil i Primària. Des de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Almussafes s’ha organitzat esta activitat, per tal de conscienciar els més menuts de la necessitat de protegir el medi.

Els tallers d’aquest projecte d’Educació Ambiental cerquen la participació i l’aprenentatge sobre el reciclatge, els residus que generem en les nostres llars i la seua relació amb el medi ambient. Amb materials didàctics específics els escolars desenvolupen jocs i manualitats que els endinsen en el món dels residus i el seu reciclatge.

El programa Recicla amb els Cinc Sentits de la Consellería d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, compta amb la participació dels Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada del Productor (SCRAP) per a una correcta gestió dels residus: Ecoembes, Ecovidrio, Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Fundación Ecolec, Ecolum, Fundación EcoRaee’s, Fundación Ecotic, Europeam Recycling Platform y Sigre.

És un complet projecte de tallers i altres accions docents i ciutadanes, totalment gratuïtes, que es desenvolupen al llarg del territori autonòmic per a compartir la importància del reciclatge, la necessitat d’implantar bones pràctiques ambientals i aprendre que molts dels residus que generem no són brossa i poden ser recuperats. Recicla amb els Cinc Sentits és un gran objectiu comú de tota la Comunitat Valenciana que cerca el compromís d’una societat responsable amb la protecció del medi ambient, fomentant nous valors, motivació i els llits per a la participació activa.

www.reciclaconloscincosentidos.com

Categorías:MEDI AMBIENT, NOTÍCIES