ESPORTS

El X Trofeu Vila d’Almussafes reunix a un centenar d’arquers i arqueres de la Comunitat

El Club de Tir amb Arc d’Almussafes, organitzador i amfitrió de la competició, va arreplegar quatre ors, dos plates i un bronze durant la jornada de competició


El Pavelló Poliesportiu d’Almussafes va acollir diumenge passat 11 de novembre el Trofeu de Tir amb Arc en Sala Vila d’Almussafes, una competició que aconseguix amb esta la seua desena edició, els mateixos anys amb què compta el club de tir amb arc local, organitzador de l’esdeveniment esportiu, junt amb la Federació Valenciana de Tir amb Arc. Més de 120 esportistes es van donar cita en una competició en què els arquers i les arqueres locals es van adjudicar rellevants llocs en les seues respectives categories, quatre ors, dos plates i un bronze.

El Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes va ser l’escenari en què es va desenrotllar diumenge passat 11 de novembre el X Trofeu de Tir amb Arc en Sala “Vila d’Almussafes”, que puntua com a segona tirada de la lliga. Més de 120 arquers i arqueres procedents de diferents clubs de tota la Comunitat Valenciana van participar en este campionat en sala.

Des de les 8:30 h., els esportistes van tirar dos sèries de 30 fletxes a 18 metres de distància per a decidir els campions de les diferents modalitats i categories, acabant al final del matí amb l’entrega de trofeus a càrrec dels presidents dels clubs. Els arquers del club local van tindre l’oportunitat de pujar al podi de vencedors en diverses ocasions i fins a quatre vegades van ocupar la primera plaça. Guillem Iborra i Jade López es van adjudicar primer i segon lloc, respectivament, en la seua categoria de benjamí recorb. Per la seua banda, l’arquera de compost, Bea Polo, va aconseguir l’or en categoria infantil.

Pel que fa al cadet recorb, Emi Lucha i María Gómez van sumar una primera i una tercera plaça, respectivament i en categoria júnior recorb, Ferrán Rodrigo es va imposar a tots els seus rivals aconseguint d’esta manera penjar-se l’or. Així mateix, Nerea López, desplaçada directament des del Centre d’Alt Rendiment “Blume” de Madrid per a participar en el trofeu, es va proclamar subcampiona.

Van participar també en la competició, els locals Yoli Lucha, Enric Moscardón, Vicenta Palacios i Vicente Polo, els quals no van aconseguir l’èxit, a pesar de la bona tècnica de què van fer gala en les seues respectives proves durant el trofeu.

El Club de Tir amb Arc de la població va voler aprofitar la cita esportiva per al debut en competició d’un grup d’arquers i arqueres de categoria senior. Jaime Lleó, Esther Ortí, Eva Ortí i Víctor Lledó van salvar amb èxit la prova i han aconseguit adquirir experiència per a futures competicions durant la present temporada.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES