NOTÍCIES

El sopar benèfic contra el càncer d’Almussafes bat rècords d’assistència

Més de 800 veïns i veïnes mostren la seua solidaritat en la novena edició de l’esdeveniment

Els Clavaris i les Clavariesses 2017 fan entrega de donatius per a la investigació de la malaltia.

La Junta Local de Lluita contra el Càncer aconseguix recaptar 8.623 euros, una xifra històrica


Per nové any consecutiu, la Junta Local de Lluita contra el Càncer d’Almussafes ha aconseguit reunir a centenars de veïns i veïnes en una causa solidària, coincidint amb el calendari festiu. Divendres passat 21 de juliol, el pati del col·legi Almassaf va ser l’escenari de celebració del sopar benèfica del càncer, una iniciativa que se celebra cada any amb l’objectiu de recaptar fons per a lluitar contra esta malaltia i que enguany s’han xifrat en 8.623 euros. A més d’un gran sorteig de detalls cedits per comerços i associacions i diversos espectacles, durant la vetlada, que va comptar amb la presència de les autoritats locals i també del president provincial de l’Associació Espanyola Lluita contra el Càncer, Tomás Trénor, els Clavaris de la Divina Aurora i les Clavariesses de la Divina Pastora van fer entrega pública de donatius a la Junta.

Si hi ha un acte en les festes patronals d’Almussafes que destaque especialment pels seus fins solidaris eixe és, sens dubte, el sopar benèfica del càncer. Any rere any, els almussafenys es bolquen en esta concentració en què es recapten fons per a lluitar contra esta malaltia.

Divendres passat, 21 de juliol, i per nové any consecutiu, la Junta Local contra el Càncer d’Almussafes va convocar els veïns en esta ja tradicional festa de la solidaritat. La resposta va ser excel·lent, atés que es van donar cita en el pati del col·legi Almassaf més de 800 persones entre membres de la corporació municipal, reina de les festes i Cort d’honor, Clavaris, Clavariesses, associacions i públic en general.

Per segon any consecutiu, el president provincial de l’Associació Lluita contra el Càncer, Tomás Trénor, va assistir a l’esdeveniment benèfic i va rebre de mans de la presidenta de la Junta Local contra el Càncer d’Almussafes, Adela Lladosa, una escultura creada per una artista de la localitat. Trenor va agrair el reconeixement i va destacar “la necessitat que tota la societat es comprometa en la lluita contra el càncer, a més de felicitar la junta local per les iniciatives que estan duent a terme en la localitat per a la recaptació de fons”.

La responsable de l’entitat en el municipi també va rebre de mans dels Clavaris i les Clavariesses 2017 un donatiu de 1.000 euros, recaptat durant les festes per part dels jóvens. A més, les empreses, comerços i entitats locals van cedir més d’un centenar d’articles per al gran sorteig celebrat després del sopar, en el que la reina de les festes va participar activament.

Durant la seua intervenció, Adela Lladosa, va ressaltar “la gran satisfacció de l’organització per la fantàstica resposta brindada a l’acte per part de tot el poble d’Almussafes i també del seu teixit comercial i associatiu, ja que la recaptació ha sigut històrica (8.623 euros)”.

L’entrega dels almussafenses també va arribar en forma d’actuacions musicals. Durant la gala van sonar diverses cançons gràcies a la participació del grup de dansa Bollywood del pavelló poliesportiu i dels ballarins de dansa moderna “The Wild Family”, que recentment han participat en el campionat nacional de ball Urban Beat. Així mateix, el sopar va estar amenitzat pels cantants Poli, Vicen i Carlos Martínez i pel grup Saruka.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT