ESPORTS

El septuagenari almussafense Ramón Magraner completa els 145 Km de “La Purito Andorra”

L’esportista, membre del Club Ciclista de la localitat, aconsegueix arribar a meta en 10 hores i abans que el seu fill, Marcos Magraner Esteve

Aquest amant de l’esport ja va aconseguir el passat any finalitzar amb èxit la prova “Quebrantahuesos 2015”


L’almussafeny Ramón Magraner Moner, de 72 anys, va aconseguir superar a l’agost els 145 quilòmetres de “La Purito Andorra”, prova ciclista celebrada en el país veí i que requereix conquistar un total de sis ports de muntanya, un d’ells situat a més de 2.000 metres d’altitud. Aquest amant de l’esport no baixa el ritme i es converteix en tot un exemple de superació.

Ramón Magraner Moner té 72 anys però segueix en plena forma. Aquest almussafeny amant del ciclisme i veterà membre del Club Ciclista de la localitat, continua demostrant que l’edat no és un impediment per a seguir sorprenent. La seua última gesta el confirma com un autèntic exemple de superació.

La seua valentia el va portar el passat 14 d’agost a participar en una de les marxes cicloturistes més complicades de les quals se celebren durant l’any, “La Purito Andorra”, prova organitzada pel popular ciclista Joaquín Rodriguez Oliver. Magraner, que en aquesta ocasió no anava en representació del seu club sinó en el seu nom, va aconseguir superar els 145 quilòmetres que consta la carrera en 10 hores, superant fins i tot el temps marcat pel seu propi fill, Marcos Magraner Esteve.

El recorregut, en el qual van participar un gran nombre d’aficionats a aquesta disciplina esportiva, incloïa un total de 6 ports de muntanya, entre els quals es trobaven els “Cortals d’Encamp”, de 2.083 metres, el “Coll d’Ordino”, amb 1.980 i el “Coll de la Gallina”, que s’alça a 1.910 metres d’altitud. La duresa d’aquesta cita del calendari ciclista anual no va ser un impediment perquè Ramón Magraner decidira embarcar-se en aquesta nova aventura que s’ha convertit en una nova fita de la seua llarga trajectòria.

De fet, la finalització de “La Purito Andorra” no constitueix una gesta aïllada en el seu recent currículum. L’any passat ja va prendre part en la “Quebrantahuesos 2015”, el gran fons disputat en la localitat de Sabiñánigo, a Osca, demostrant ser un bon exemple del que significa la cultura de l’esforç.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES