FESTES

El restaurant Días de Vino y Rosas guanya el premi a la millor tapa de la V Ruta del Tapeig

El jurat considera que l’aperitiu denominat “Cassoleta”, del que es van servir 324 unitats, fou el millor d’aquesta edició

El bar Els Rogets obté el guardó al millor establiment, atorgat pels clients, després de servir 3.011 tapes

En total, es van cuinar 13.811 tapes en els 10 establiments participants en aquesta iniciativa, el que representen 1.066 més que en 2015


L’increment en el nombre de tapes servides enguany en la Ruta del Tapeig d’Almussafes respecte a la passada edició confirma el bon acolliment d’aquesta iniciativa impulsada pel Club Gastronòmic “El Putxeret”, entitat que ha anunciat que el restaurant Días de Vino i Rosas ha sigut el local guanyador de la millor tapa, amb l’aperitiu “Cassoleta”, i que el premi al millor establiment ha sigut per al bar Els Rogets. El pròxim dimecres 20 de juliol a les 20 h. se celebrarà l’acte de lliurament de guardons en el parc Central.

La Ruta del Tapeig d’Almussafes, de la qual aquest 2016 s’ha celebrat la cinquena edició, continua creixent any rere any i comença la seua consolidació dins del calendari festiu. Les xifres obtingudes ho confirmen. De l’1 al 7 de juliol es van servir 13.811 aperitius, 1.066 més que en l’anterior convocatòria.

El Club Gastronòmic “El Putxeret”, organitzadora de la iniciativa des dels seus inicis, ja ha fet públics els resultats del concurs, que enguany renovava les seues bases. Per primera vegada, un jurat especialitzat era l’encarregat de valorar les tapes de forma individual, sent el públic assistent el que, després de visitar els deu establiments, votava pel millor d’ells. El restaurant Días de Vino i Rosas, situat en el carrer Ausiàs March número 20, ha sigut per al comitè l’establiment que ha servit la millor tapa de les 40 que entraven en aquesta competició. L’aperitiu “Cassoleta”, elaborat amb bacallà a l’estil ajoarriero de Navarra i del que es van servir 324 unitats, es va imposar a la resta de candidatures presentades.

L’altre guardó, el corresponent al millor local, ha sigut per al bar Els Rogets, situat en el carrer Lira Almussafense nº 6. Els usuaris, atenent a criteris com la qualitat, l’originalitat, la presentació i l’amabilitat, han considerat que aquest establiment era mereixedor del guardó en aquesta categoria.

El pròxim dimecres 20 de juliol, a partir de les 20 hores en el Parc Central, se celebrarà l’acte de lliurament de premis. Durant el mateix, a més d’agrair l’esforç als deu establiments participants, també es procedirà al sorteig de dos vals de 50 euros entre els clients que van dipositar el seu vot en les urnes que els restaurants van col•locar expressament per a l’ocasió, un d’ells per a consumir en Días de Vino i Rosas i l’altre en Els Rogets.

Categories: FESTES, NOTÍCIES