FESTES

El Pare Noel i els seus elfs visitaran Almussafes aquest Nadal

Enguany, la infància de la localitat podrà rebre els seus regals a domicili el dilluns 24 de desembre

Els seus elfs visitaran els CEIP Pontet i Almassaf


Tal com marca la tradició, el Pare Noel es passarà per Almussafes els dies previs al Nadal. La infància de la localitat podrà entregar les seues cartes amb els seus desitjos i fotografiar-se amb ell els dies 21, 22 i 23 de desembre de 17.30 a 20.30 hores en la recepció del Centre Cultural.

Enguany, a més, la seua visita incorpora dues importants novetats. En concret, entregarà els regals en els domicilis dels xiquets i xiquetes. Ho farà el 24 de desembre, dia de la Nit de Nadal, a partir de les 16 hores.

L’altra gran novetat és que els seus elfs visitaran els centres educatius CEIP Pontet i CEIP Almassaf en les jornades prèvies a l’arribada de les vacances escolars com a part de les activitats especials organitzades pel professorat per a l’alumnat.

“La màgia del Nadal torna a Almussafes i volem que aquests dies siguen molt especials per als xiquets i xiquetes de la població. Esperem que aquesta visita i les novetats incorporades tinguen un bon acolliment”, explica la regidora de Joventut, Davinia Calatayud.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES