ESPORTS

El nostre veí Salva Navarro completa el Repte Virtual de la AECC

L’esportista anima a la població a lluitar, a mantindre l’esperança i a continuar col.laborant amb les iniciatives de l’entitat


El Repte Virtual Run Càncer de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) de València, que va nàixer després de la declaració de l’estat d’alarma amb l’objectiu de continuar conscienciant a la població sobre aquesta malaltia durant la pandèmia, ens ha portat nombroses històries de superació.

Una d’elles és la de l’almussafeny Salva Navarro, qui ha completat durant els últims quatre mesos les quatre proves que integraven la iniciativa (5K, 6K, 8K i 10K), amb recorreguts ideats per ell mateix i situats en espais pròxims al terme municipal de la localitat, tal com ha compartit el jove esportista en les seues xarxes socials.

“A vegades no ens queden forces, no ens queda ànim i sembla que tota la nostra energia s’haja esgotat i haja arribat l’hora de rendir-se. Però no! Ser conscients que ens enfrontem a un enemic que ens supera i encara així lluitar contra ell és el major acte de valentia que existeix”, afirma.

“No fa falta força, ni energia, ni que el nostre estat d’ànim acompanye. Només valentia. El simple fet d’estar lluitant ja ens fa valents, així que no deixem mai de lluitar. Tinguem esperança i donem esperança a aquells que la necessiten encara més que nosaltres. El càncer no para. No pares tu. Ajuda!”, assenyala Navarro, fent referència al lema amb el qual s’ha difós la iniciativa en aquells llocs en els quals està present l’entitat, com Almussafes.

Enhorabona per l’esforç i per la teua contribució a la causa!