CULTURA

El músic almussafeny Gerson Padilla, elegit director de Valencia Gospel Experience

El projecte està obert a totes aquelles persones que estiguen interessades a cantar i conéixer aquest estil musical de prop

 

El primer assaig d’aquesta formació es durà a terme el pròxim 22 d’octubre en el Centre d’Arts situat a Almussafes


Gerson Padilla assumeix un nou repte en la seua trajectòria musical. L’almussafeny acaba d’anunciar que coordinarà Valencia Gospel Experience, una de les noves delegacions del projecte Just4You Music Solutions iniciat a Eivissa per Juan F. Ballesteros per a promocionar aquest gènere tradicional. Els assajos començaran en el ‘Centre d’Arts’ d’Almussafes el pròxim dimarts 22 d’octubre i les persones interessades hauran d’inscriure’s a través del correu electrònic music@just4you.es.

La productora de música clàssica i jazz Just4You Music Solutions ha triat al músic almussafeny Gerson Padilla per a dirigir Valencia Gospel Experiencie, una de les noves delegacions del projecte iniciat a Eivissa per Juan F. Ballesteros amb la finalitat de donar a conéixer a la societat aquest gènere. Així, Padilla s’encarregarà de coordinar les activitats que es duguen a terme a la província per a expandir una iniciativa que compta amb el prestigiós productor, director i compositor Bazil Meade, director de la London Community Gospel Choir, com a padrí.

El ‘Centre d’Arts’ d’Almussafes acollirà el pròxim dimarts 22 d’octubre el primer dels assajos del grup, que servirà també com a presentació del mateix i com a trobada per a resoldre tots els dubtes que sorgisquen. Tal com comenta el propi Gerson Padilla, la formació està oberta a totes les persones que desitgen cantar i conéixer el gòspel de prop, per la qual cosa anima a sol·licitar més informació i a inscriure’s en el projecte enviant un correu electrònic a music@just4you.es.

Al costat de la de València, Just4You Music Solutions també acaba d’obrir delegacions a Sant Sebastià, Barcelona i Palma, totes elles encapçalades per professionals de reconegut prestigi com Sonia Moreno (Barcelona), Alain Gallego (Sant Sebastià) i Bobby Escobar (Mallorca). Així mateix, la marca està treballant per a sumar noves ciutats, tant a Espanya com en altres països.

Categorías:CULTURA, MÚSICA, NOTÍCIES