MÚSICA

El músic almussafeny Alexander Bosch Berth, seleccionat per a tocar en la prestigiosa Royal Concertgebouw Orchestra d’Amsterdam

El jove participarà amb la trompa en aquest programa d’estiu per a joves instrumentistes denominat RCO Young del 5 al 22 d’agost i sota la batuta de Daniel Harding


La trajectòria artística de l’almussafeny Alexander Bosch Berth continua en ple enlairament i sumant importants assoliments que confirmen el seu talent. El jove músic acaba de ser seleccionat per a participar en el RCO Young, un programa de formació orquestral per a instrumentistes de 14 a 17 anys creat per la Royal Concertgebouw Orchestra, una de les més importants agrupacions musicals professionals d’Europa.

Del 5 al 22 d’agost, Alexander es desplaçarà fins a Amsterdam amb la seua trompa per a formar part per uns dies d’un conjunt que actuarà en diverses ocasions tant en aquesta ciutat holandesa com a Brussel·les, Bèlgica. El jove ha aconseguit una plaça en la convocatòria després de superar diverses proves.

Mentrestant, continua formant part de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, la Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, l’Orquestra Filharmònica Martín i Soler i la València Film Orquestra de la Universitat de Berklee.

El jove de 16 anys, que també és especialista en viola i membre de la banda de la Societat Musical Lira Almussafense, va actuar per primera vegada en la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana el passat 12 de maig de 2019 després de ser admés per un jurat especialista pel seu nivell.

Categorías:MÚSICA, NOTÍCIES